Takip Et

SON DAKİKA

Yunanistan'da Aydınlı rüzgarı esti

28 Kasım 2016, Pazartesi 14:12

     


Yunanistan'da yapılan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Aydınlı Sedat Demir, gümüş madalya kazanarak Türkiye'ye büyük gurur yaşattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılan Wako Avrupa Büyükler Kick-Boks Şampiyonası'nda Aydınlı rüzgarı esti. 25 yaşındaki Aydınlı milli kick-bokscu Sedat Demir, gümüş madalya kazanarak Türkiye ve Aydın'a gurur yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Sedat Demir, Avrupa'dan çok sayıda kick-boksçunun katıldığı şampiyonada finale kadar yükselerek, finalde Rus rakibi Aleksy Trifonov'a elenerek ikinci olup gümüş madalyanın sahibi oldu. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı şampiyonada, 51 kg Full Contact kategorisinde mücadele eden Demir, Avrupa 2'nciliği elde etmenin gurur ve mutluluğunu yaşarken, kazandığı bu başarıyı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na hediye edeceğini dile getirdi. Milli sporcu Demir, "Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarımı beni destekleyenlere borçluyum" dedi.

Gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Demir, Türkiye'nin gururu oldu. 2008 yılından beri kick boks yapan 25 yaşındaki Sedat Demir, daha önce 2015 Dünya Şampiyonası ve 2014 Avrupa Şampiyonası'nda da 3'üncü olarak 2 bronz madalya kazanmıştı. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler