Takip Et

SON DAKİKA

Karacasuspor yeni sezona heyecanlı girecek

17 Temmuz 2017, Pazartesi 18:55

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirmeyen Karacasuspor, yeni sezonda farklı bir Karacasuspor izletecek.

 

Karacasuspor Kulübü Başkanı Hüsnü Ünsal, yöneticiler Osman Çiçek ve Tayfun Karaoğlan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a ziyarette bulundular. Ziyarette Karacasuspor'a malzeme sözü alan yönetim, Alıcık'tan gelecek malzeme yardımını bekliyor. Yeni sezona farklı bir yapıyla girmeyi hedefleyen Karacasuspor, eski yıllarına geri dönerek yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.

 

"FORMA, ATKI VE FLAMA YAPTIRDIK"

Karacasuspor'a gelir amaçlı forma, atkı ve flama yaptırdıklarını söyleyen Kulüp Yöneticisi Osman Çiçek, "Karacasuspor'a gelir amaçlı 271 tane forma yaptırdık. Bunlardan ciddi miktarda gelir bekliyoruz. Atkı ve flama siparişlerini de verdik. Yeni sezonda ciddi anlamda değişmiş bir Karacasuspor olacak" dedi.

 

6 KATEGORİDE LİGE KATILACAK

Karacasuspor, gelecek sezonda 6 kategoride lige katılacak. Yeni sezonda A Takım, U19, U17, U15, U14 ve U11 kategorilerinde mücadele etmeyi hedefleyen Karacasuspor, yeni başarılara koşacak.

 

"DOSTLUK İÇERİSİNDE GEÇSİN"

Karacasuspor Kulübü Yöneticisi Osman Çiçek, yeni sezonda dostluk içerisinde bir yıl geçirmek istediklerini dile getirdi. "Hakemlerimizle, rakiplerimizle güzel bir yıl geçirmek istiyoruz. Futbol, dostluk oyunudur" diyen Çiçek, yeni sezonda herkese başarılar diledi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler