Takip Et

SON DAKİKA

Efe'nin yedeklerine gün doğdu

16 Kasım 2016, Çarşamba 17:17

     


Aydınspor 1923'te kadroya giremeyen ve maç eksiği olan futbolcular, Adnan Menderes Stadı'nda oynanan hazırlık maçında Yıldızspor karşısında forma şansı buldu. Karşılaşma Aydınspor 1923'ün 3-2'lik galibiyeti ile sonuçlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te kadro dışı olan ve maç eksiği bulunan futbolcular yanı sıra altyapıda forma giyen futbolcular, Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Yıldızspor ile oynanan hazırlık maçında değerlendirildi. Sahaya kalede Ulaş, savunmada Saffet, Süleyman, İsa, Ramazan,Orta sahada Veysi, Samet, Şamil, Ömer, Canberk ve ileride Haluk ilk 11'i ile başlayan Aydınspor 1923 ekibi, ilk yarıyı 2-1 skorla önde kapattı. İkinci yarıda farkı ikiye çıkaran siyah-beyazlı ekip, maçın sonunda 3-2 skorla galip gelen taraf oldu. Aydınspor 1923'ün gollerini Haluk (2) ve Canberk kaydetti. Yıldızspor'un iki golü de penaltıdan gelirken golleri İhsan ve Hakan kaydetti.

ÇAĞLAYAN'DAN İKİ ASİST

Aydınspor 1923 altyapısında forma giyen U19 Kategorisi savunma oyuncusu 18 yaşındaki Çağlayan, sonradan dahil olduğu oyunda, gösterdiği performans ile göz doldurdu. Haluk'un attığı iki golünde asistini yapan genç savunma oyuncusu izleyenlerden büyük takdir toplarken, Teknik Direktör Göksel Özdemir'in de dikkatini çekti. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler