Takip Et

/>

SON DAKİKA

Her şey yaşandı, gol sesi çıkmadı

12 Mayıs 2019, Pazar 21:18

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta final maçı niteliğinde oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı, Kuyucakspor fırsat tepti. Salavatlı ise 1. Amatör Küme'ye göz kırptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pamukören Stadı'nda oldukça yoğun güvenlik tedbirleri altında oynanan karşılaşmada Kuyucaksporlu taraftarlar maç boyunca takımlarını destekledi. Salavatlı Belediyespor taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümde maçı takip etti. Kuyucakspor karşılaşmaya, anneler gününü kutlayan bir pankartla çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kuyucakspor olurken bir çok gol pozisyonunu harcadı. Karşılaşmanın ilk yarısında Salavatlı Belediyespor'dan Hasan Kocadaş sakatlık geçirdi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. İkinci yarıda da gol için yüklenen Kuyucakspor, bir türlü aradığı golü bulamadı. Normal sürenin bitimine doğru Kuyucaksporlu Uğur'un rövaşatasında, tekmeye kafa atan Yusuf Gürkan sakatlandı. Pozisyonda Uğur Kötelioğlu kırmızı kart görürken, ortalık bir anda karıştı. Bu dakikalarda Salavatlı Belediyespor'dan Nihat Daşdemir ve Süleyman Dövez kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Kuyucakspor yedek kulübesinden Mehmet Türkücü de kırmızı kart gördü ve yönetici Taner Kan da tribüne gönderildi. Müsabakada uzatma dakikası olarak +15 dakika oynatıldı. Kalan bölümde de gol sesi çıkmayınca avantajı kaçıran Kuyucakspor büyük üzüntü yaşadı. Bu sonuçla birlikte Kuyucakspor'un 1. Amatör Küme şansı matematiksel olarak kalsa da çok azaldı. Atça ve Salavatlı Belediyespor birer hafta arayla oynayacakları Durasallıspor maçlarını kazanırsa, Kuyucakspor'un 1. Amatör Küme'ye çıkma şansı kalmayacak.

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte ortalık karıştı. Kuyucaksporlu futbolcular ile Salavatlılı futbolcular arasında tartışmalar yaşandı. Hakem Fatih Cankurt uzaktan olayları izlerken, not aldığı görüldü. Çıkan olaylarda bir çok futbolcunun ceza alması bekleniyor.

SALAVATLI'NIN FUTBOLCULARI SOYUNMA ODASINA GELEMEDİ

Maçın bitimiyle birlikte ligin ilk devresinde kendilerine yapılanları unutmadıklarını söyleyen Kuyucakspor taraftarları, tribünden ayrılmadı. Salavatlı Belediyesporlu futbolcular da soyunma odasına giremedi. Yaklaşık 20 dakika soyunma odasına giremeyen Salavatlı futbolcuları, taraftarların dağılmasından sonra ancak girebildi. Salavatlı Belediyespor kafilesi Pamukören Stadı'ndan emniyet ekiplerinin kontrolü altında ilçe dışına gönderildi. (ARİF YILMAZOĞLU) 

Olaylı maçın cezaları belli oldu


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler