Takip Et

SON DAKİKA

Sezonun ilk şampiyonu kupasını aldı

10 Aralık 2016, Cumartesi 11:27

     


İbrahim Gülümser Genç Efespor (İGGE) U15 Takımı, rakibi Güneşspor U15 Takımı’nın sahaya çıkmaması sonucu, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk kupasını aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol U15 Kategorisi 3. Grup’ta şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden İGGE U15 Takımı, bu haftadaki rakibi Güneşspor U15 Takımı’nın sahaya çıkmaması sonucu maçı hükmen 3-0 kazanarak sezonun ilk şampiyonluk kupasını elde etti. Kupa merasiminin ardından futbolcularına madalyalarını Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticisi Ahmet Akşit takdim etti. Akşit tüm futbolcuları ve antrenör Yüksel Karahan’ı tebrik ederek şampiyonluk kupasını da teslim etti.

İGGE Antrenörü Yüksel Karahan, şampiyonluğu ligin bitimine iki hafta kala almanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Karahan, “Bu çocular şu an gelişim dönemindeler. Daha çok çalışıp daha gayret göstereceğiz. Şimdi şampiyon olduk ancak çalışmalarımız hala devam edecek. Lig bitmedi. Ligin bitimi ile birlikte diğer gruptaki şampiyonlar da belli olacak. Ardından kura çekimleri yapılacak. Bizim grubumuzdan iki takımın çekilmesi, bizim de maç eksiği yaşamamıza sebep oluyor. Ama çalışmalara aynı şekilde devam edeceğiz. Tüm çocuklarımı kutluyorum” dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler