Takip Et

SON DAKİKA

İsabeyli Şırlanspor yeni sezona başladı

10 Eylül 2021, Cuma 15:12

     


İsabeyli Şırlanspor, yeni sezona başladı. Süper Amatör Lig temsilcisi sezonun ilk antrenmanını tesislerinde gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Süper Amatör Lig’de yer alan İsabeyli Şırlanspor yeni sezon için tüm hazırlıklarını tamamlayıp sezona başladı. Kadrosunu büyük ölçüde tamamlayan mavi-beyazlılar, sezonun ilk idmanını tesislerinde gerçekleştirdi. Antrenmana AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, İsabeyli Şırlanspor Başkanı Taner Sayın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Antrenman öncesi kurban kesilerek dualar edildi.

"BÖLGESEL AMATÖR LİG'E ÇIKAR"

İsabeyli Şırlanspor'un eski kulüp başkanı AK Parti Aydın Milleltvekili Bekir Kuvvet Erim, İsabeyli’ye desteğini sürdüreceğini ifade ederek, "2018’de Milletvekili olduktan sonra görevi devrettik. 10 yıllık Belediye Başkanlığı dönemimde Süper Amatör Lig’de devam ettik. Pandemi nedeniyle ara vermiştik. Çok daha başarılı bir şekilde devam edeceğiz. Tahminim bu kadro Bölgesel Amatör Lig’e çıkar" dedi.

"HEDEF HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK"

Kulüp Başkanı Taner Sayın, yeni sezonda amaçlarının şampiyonluk olduğuna dikkat çekerek, "İsabeyli’nin hedefi her zaman şampiyonluk olmuştur. Elimizden geldiğince iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Umarım fair play çerçevesinde iyi bir sezon geçiririz. Tüm takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör Rahmi Çapkın hedeflerinin her zaman bir üst lig olduğunu belirterek, "Bu sene yerli oyuncuları takımımıza kattık. İnşallah sakatsız bir sezon olur. Allah nasip ederse bu sene istediğimiz yerde olacağız. Dışarıdan çok oyuncu almadık ama iyi oyuncularla kadromuzu kurduk. Bir kaleci bir de santrfor eksik 2 takviyeyle transferi kapatacağız" dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler