Takip Et

SON DAKİKA

1923'te kongre ertelendi

3 Temmuz 2017, Pazartesi 19:15

     


Aydınspor 1923'te bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için 10 Temmuz Pazartesi gününe ertelendi. Kongre saatinde üyeden fazla taraftarın olması dikkat çekti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig'den 3. Lig'e düşen Aydınspor 1923'ün olağanüstü genel kurulunda çoğunluk sağlanamadı. Kongreye, kulübe kayıtlı 272 üyeden 60'a yakını katıldı ve çoğunluk sağlanamadı. Kongre, 10 Temmuz’a ertelendi. 10 Temmuz'da yapılacak kongrede tüzük gereği Hidayet Türen ve Hüsamettin Artan dışında başka birisinin başkan adaylığını koyamayacğı öğrenildi. 10 Temmuz'da yapılacak kongre çoğunluk aranmadan yapılacak. Öte yandan başkan adayları Hidayet Türen ve Hüsamettin Artan, üyeliği kongre sonrasına bırakılan Levent Sabancı ile objektiflere poz verdi.

TARAFTARDAN TEPKİ

Aydınspor 1923'ün bugün gerçekleşmesi beklenen kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi. Kongrenin ertelenmesi taraftarların tepkisine neden oldu. Kulübün önünde toplanan Asi Kankalar taraftar lideri Özkan Katılmış ve bir grup taraftar kongrenin yapılamamasına tepki gösterdi. Özkan Katılmış, “Kulübü rezil ettiniz. Defter yok ortada. Bu seçime gelmeyen delegeler bir daha kulübe gelmesin. İbrahim Gürdal da gelmesin. Belediyeden AYBA’da çalışan delegelere 'Seçime giderseniz işinize son vereceğiz' diye mesajlar gitti” iddiasında bulundular. Aydın’da sadece Belediye yok, burada esnaf da var. Seçimden sonra taraftarın neler yapabileceğini görecekler” diye tepki gösterdi.

Taraftarlar başkan adaylarından Levent Sabancı’nın üyeliğinin kabul edilmemesine de tepki gösterdi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler