Takip Et

/>

SON DAKİKA

Berber ve kuaförler Söke'de yarıştı

4 Mart 2024, Pazartesi 10:18

     


Türkiye'nin farklı illerinden gelen berber ve kuaförler, Söke Berberler ve Kuaförler Odasının ev sahipliğinde düzenlenen yarışmada performanslarını sergiledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Söke Berberler ve Kuaförler Odası tarafından TAYEM Salonunda gerçekleştirilen yarışmada, Erkek Berberleri Kesim, Kadın Kuaförleri Kesim, Türban, Makyaj ve Topuz dallarında Türkiye'nin en iyileri belirlendi.

Aydın Ticaret İl Müdürü Zafer Aksu, Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Meclis Başkanı Veysel Kara ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı illerinden gelen Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanlarının katıldığı yarışma öncesi ev sahibi Oda Başkanı Yılmaz Demiryürek yaptığı konuşmada, organizasyonun gerçekleşmesinde emek ve katkı veren kurum ve kuruluşlara, katılımcılara teşekkür etti.

Yarışma öncesi katılımcı oda yöneticilerine günün anısına birer plaket verilirken, yarışmada Türkiye'nin farklı illerinden gelen usta berber ve kuaförler dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Etkinliğe katılan konuklar ve yarışmacılar organizasyonun ev sahibi Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek ve ekibine teşekkür ettiler. (NECATİ MALDAR) 







 
Son Eklenen Haberler