Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başkan Ertürk kendi rekorunu kıracak

30 Mart 2024, Cumartesi 14:50
Son güncelleme: 30 Mart 2024, Cumartesi 14:59

     


AK Parti Kuyucak Belediye Başkan Adayı Metin Ertürk, altı dönem ve otuz yıllık belediye başkanlığı rekorunu yedinci döneme çıkarmaya hazırlanıyor.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde AK Parti Kuyucak Belediye Başkan Adayı Metin Ertürk, zaferini ilan etti. Kuyucak Dört Yol kahvelerinde gerçekleştirilen son mitingde Metin Ertürk taraftarları cadde ve sokaklara sığmadı. Evlerin balkonlarından, ağaçların dallarına kadar yer gök insan doluydu.

Kuyucak Belediye Başkan Adayı Metin Ertürk "Ne kadar muhteşemsin Kuyucak. İşte gönül belediyeciliği bu. İşte insanın gönlüne girmek bu. Meydanlar seçimin galibini çoktan ilan etti" dedi. Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü, MHP İlçe Başkanı Metin Bozkuş, AK Parti Kuyucak kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, mahalle muhtarları, gaziler, şehit yakınlarında bulunduğu miting adeta bir gövde gösterisine dönüştü. Üst üste altı dönem ve otuz yıl boyunca belediye başkanlığı yapan ve bu şekilde Türkiye'de bir rekorun sahibi olan Metin Ertürk'ü taraftarları havai fişeklerle çiçeklerle karşıladılar.

ŞEHİR YÖNETİMİ UZMANI

Tecrübesi ile adeta şehir yönetim uzmanı olan Ertürk "Bizim işimiz laf üretmek değil, hizmet üretmektir. Türkiye'nin en modern ve çok amaçlı kullanımlı pazaryerini biz yaptık. İçinde yürüyen merdiveni asansörü olan engelsiz pazaryerimiz aynı zamanda Aydın'ın hiç bir yerinde olmayan kalitede mükemmel bir fuar ve sergi alanıdır. Belenova'daki tesislerimiz, Evlidağ, Uğur Mumcu Parkımız, Kargılıdere Gençlik Merkezimiz, Horsunlu ve Pamukören sosyal tesislerimiz hep siz Kuyucak'lı hemşehrilerimiz için yapıldı. Eskiden Kuyucak'ta bir hatıra fotoğrafı çektirmek için yer bulamazken şimdi her yerimiz fotoğraf stüdyosu oldu. Ayrıca biz satan değil alan belediye olduk. 560 dönüm arazi ve arsa almışız. Dile kolay 560 dönüm alan. Yine Aydın'da ilk kez güneş enerjisi santralini kurduk. Güneşten enerjiyi alıyor ve Kuyucak Belediyesi'nin kasasına her ay tıkır tıkır parasını koyuyor. İşte biz böyle bir belediyecilik anlayışına sahibiz" dedi.

Ertürk"Kadir kıymet bilen Kuyucak bizim kıymetimizi her zaman bildi. Kazanan hep Kuyucak oldu. Yine Kuyucak kazanacak. Bizim yaptığımız hizmetler ve ortaya çıkardığımız eserler şu an tüm belediyelere örnek olmuş durumda. Türkiye'nin bir çok belediye başkanı adayları bizim kitapçığımızı referans göstererek hizmet taahhüdünde bulunuyorlar. 31 Mart'ta da bu muhteşem kalabalığın gücü ve sevgi seli sandıklara yansıyacaktır. Sizlere çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun" diyerek sözlerini tamamladı.

Kuyucak'ın eski haliyle ilgili fotoğraflar ve video gösterisinin ardından miting tamamlandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler