Takip Et

SON DAKİKA

“Ben siyasete başladığım yerde devam ediyorum”

17 Mart 2019, Pazar 19:24

     


Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Seçim ofisinde pazar esnafı temsilcilerinin sorularını cevaplayan Ömer Günel, ” Bu noktaya tırnaklarımla kazıyarak geldim. Aynı zamanda yörüğüm ve inatçıyım” dedi.

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kuşadası Belediye Başkan adayı Ömer Günel, pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Pazarcı esnafının derdini dinledi, notlar alan ve rakip belediye başkan adayının ve ona destek verenlerin tek derdinin koltuk olduğunu ifade eden Günel, “Değerli esnaf arkadaşlarım, siz bana diyorsunuz ki diğerlerinden farkın nedir? Bende diyorum ki benim koltuk sevdam yok, kariyer sevdam yok. Ben zaten bu memlekette yaklaşık 30 yıldır avukatlık yaparak kendi kariyerini saygınlığını kazanmış, bu şehri tanıyan sorunlarını ve çözümlerini bilen bir kardeşinizim. Size karşı en samimi aday benim. Neden mi? Çünkü karşımdaki rakibim bu şehri 10 yıl yönetme yetkisi almış biri. Yani denenmiş birisidir. Ona destek verenlerden biri de 40 yıllık CHP’liyim diyen ve CHP Kuşadası Belediye Başkanlığı yapmış ancak kendisine tekrar görev verilmeyince AK Parti’ye geçen biridir. Ben dün CHP’li olup da bugün işime gelmeyince başka partiye destek verenlerden değilim. Halka hizmet etmek gibi bir amaçları yok onların tek amacı var oda koltuklarını, rantlarını korumak.” dedi.

"FATURAYI BANA KESMENİZ ADALETLİ OLMAZ"

Pazarcı esnafının sorunlarını iyi bildiğini, yetkiyi aldı gün çözüm için çalışacağını kaydeden Günel,“ Ben pazarcı esnafımın sorunlarını biliyorum. Çözümlerini hazırladım. Yetkiyi sizden aldığım gün sorunlarınızı çözmeye başlayacağım. Semt pazar yeri kiralarında yüzde elli indirim yapacağım. Kapalı alanda ise işletmeci ile görüştüm belediyeye geri devredecek. Akabinde buradaki kiraları da yüzde elli, indireceğim. Endişelerinizi anlıyorum. Ancak ben denenmemiş bir aday olarak diyorum ki bana yetkiyi verin. 5 yıl içinde değişimi göreceksiniz. Ben partizanca davranmıyorum. AK Parti’li kardeşimin de Milliyetçi Hareket Parti (MHP)’l i kardeşimin de Saadet Parti (SP)’li kardeşimin de bu şehirde yaşayan herkesin oyuna talip oluyorum. Size adaletli, icraatçı bir dönem vaat ediyorum. Yani bugüne kadar vaat edilip ama yapılmayanları yapacağımı söylüyorum.” diye konuştu (ÇAĞLAR HATİPOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler