Takip Et

SON DAKİKA

"Aydın'ın bizi bir dönem denemesini istiyoruz"

14 Ocak 2019, Pazartesi 08:50

     


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ tarafından düzenlenen toplantıda adaylığının açıklanması üzerine değerlendirme yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Aydın'ın bizi bir dönem denemesini istiyoruz" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Nazilli'de Cumhur İttifakı adayı olarak açıklanan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tekrar aday olarak gösterilmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Her gün sahadayız. Ama artık bize daha byük bir görev düştü. Cumhur İttifakı ruhuyla daha çok çalışacağız" dedi.

"YAKAMDA MHP'NİN DEĞİL TÜRK BAYRAĞI'NIN ROZETİ VAR"

Cumhur İttifakı olarak Aydın Büyükşehir'de de iyi bir oy almayı beklediklerine dikkat çeken Alıcık, "Büyükşehir'de adaletli ve kucaklayıcı olmak lazım. Bunu ancak Cumhur İttifakı adayı yapabilir. Ben Aydın'ın bir dönem bizi denemesini istiyorum. Biz bunu Nazilli'de başardık. Yakamda partim MHP'nin değil Türk Bayrağı'nın rozeti var. Ben, bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım" diye konuştu.

"AYDIN'DA YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZ SİYASİ TERCİHLERİNİ BİR KENARA BIRAKSIN"

Aydınlı vatandaşların seçim öncesi yapılan icraatlara bakmaları gerektiğine değinen Alıcık, "Aydın'da yaşayan vatandaşlarımızın siyasi tercihlerini bir kenara bırakarak bugüne kadar göreve gelen başkanların verdiği seçim vaatlerinden hangilerini gerçekleştirip hangilerini gerçekleştirmediklerine bakmalarını istiyorum. Vatandaşlarımızın ucuz siyasetlerle değil birleştirici, kucaklayıcı ve herkesin belediye başkanı olabilecek, devletin ve milletin hizmetinde olup Cumhur İttifakı ile birlikte uyumlu adayları desteklemeleriyle Aydın'ımıza beş yıllık bir kalkınma hamlesini başlatmayı hedefliyoruz" diye konuştu. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler