Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Burhaniye Sultanhisar Belediyesi’ne mi hazırlanıyor?

12 Temmuz 2018, Perşembe 11:03

     


MHP Sultanhisar İlçe Başkanı Tolga Burhaniye’nin Belediye Başkan adaylığına hazırlandığı ilçede dillendirilmeye başlarken, Başkan Burhaniye, “Bugüne kadar olduğu gibi partim ve ilçem adına her türlü hizmete hazırım” dedi.

Gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için siyasi kulislerde hareketlenmeye başladı. AK Partili isimler tarafından ‘Yerel seçimler de erkene alınmalı’ çıkışı yapması, kulislerin artmasına büyük etken oldu.

Sultanhisar’da MHP İlçe Başkanı Tolga Burhaniye’nin belediye başkanlığına hazırlandığı söylemleri her geçen gün artarken, yaklaşık 2 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten Burhaniye, “İlçem, ülkem ve partimin çıkarları için her türlü göreve hazırım” dedi. Kendisinin aday olacağı yönünde bir söyleminin olmadığı, ancak vatandaşların aday olması için baskısı olduğunu ifade eden Burhaniye, “Ben, atalarımdan devraldığım Milliyetçi Hareket Partisi bayrağını ilçemizde yaşatmaya devam ediyorum. Bazıları çıkarları için zor günlerde saf değiştirirken, biz davamızın ve inancımızın savunucusu olduk. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin istekleri doğrultusunda MHP’nin bayrağını dalgalandırmak için her türlü göreve hazırım. Belediye başkan adaylığı noktasında bir söylemim olmadı, vatandaşlarımızın talepleri oldu. Parti büyüklerim uygun görüp böyle bir görev verirse en iyi şekilde yerine getirmek için çalışırım” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler