Takip Et

SON DAKİKA

CHP İncirliova İlçe Başkanı Kaya istifa etti

11 Ekim 2018, Perşembe 11:35

     


CHP İncirliova İlçe Başkanı Aytekin Kaya görevinden istifa etti. Yönetim Kurulu toplantısının ardından istifasını açıklayan Kaya, "31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde İncirliova Belediye Başkanlığına aday olmak için görevimden istifa ediyorum" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde İncirliova Belediye Başkanlığına aday olan CHP İncirliova İlçe Başkanı Aytekin Kaya, ilçe binasında düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısının ardından istifasını açıkladı. Yaşanabilir bir İncirliova için adayım vurgusunda bulunan Kaya, görev süresi boyunca yönetim olarak ilçeye kazandırdıkları çalışmalara dikkat çekti. "10 ay önce ilçe başkanı seçildim. İlçe yönetimi olarak partimizi iyi bir yere getirdik. Bütün kadrolarımız özveri ile çalıştı. Hedeflerimize ulaştık. Önümüzde yerel seçim var. İncirliova Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova ilçe başkanlığından istifa ettim" dedi.

"İNCİRLİOVA YENİ BİR BAŞKAN İSTİYOR"

Partinin her kademesinde görev aldığını ve bundan sonrada hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğini belirten Kaya, "1984 yılından bu yana CHP'nin her kademesinde görev aldım. Şimdi de sıranın Belediye Başkanlığında olduğunu düşünüyorum. Halkımızdan gelen br talep ile bu kararı almış bulunuyorum. Bu yüzden diğer adaylarımızın yanısıra ben de varım dedim. Partimizden 4 aday var. Anketten kimin adı çıkarsa çıksın İncirliova'ya hizmet için hep birlikte çalışcağız. İncirliova'da belediye başkanlığı yapmak artık çok zor. Nüfusumuz 53 bini aştı. Vatandaş daha çok hizmet bekliyor. İncirliova artık yeni bir başkan istiyor . Aradıklarında ulaşabilecekleri kendilerine yakın bir başkan görmek istiyor. Ben de halkın içinden olan bir isim olarak bu göreve talibim" diye konuştu. (AYŞE YILMAZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler