Takip Et

SON DAKİKA

"AK Parti güçlenerek yoluna devam edecek"

11 Haziran 2017, Pazar 17:00

     


AK Parti Aydın 76. İl Danışma Meclisi toplantısı Aydın Hidayet Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 6. Olağan Kongre döneminde AK Parti'nin teşkilatlarını güçlendirerek ve birlikteliğini artırarak 2019 hedeflerine ulaşacağını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Hidayet Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, halk oylamasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 17 ilçeye teşekkür ziyareti yaptıklarını söyleyen Özmen, 7 Haziran 2015 seçimlerini ve sonrasını değerlendirdi. 7 Haziran seçimlerinin neticesi itibariyle ağır olduğunu dile getiren Özmen, “Tek başımıza hükümet kuramıyorduk, koalisyon ihtimalleri konuşuluyordu. Artık AK Parti yolun sonuna geldi, diye sevinenler oluyordu. Ama öyle bir süreç gelişti ki kasım ayında yapılan seçimde 2 kişiden birinin oyunu alarak Türkiye’deki tek alternatif liderin AK Parti olduğunu gösterdik. Ardından, geçen yaz 15 Temmuz sürecinde bir darbe girişiminde bulundular. Milletimiz iradenin, vatanın arkasında durarak başkomutanın çağrısıyla meydana indi ve darbe girişimini püskürttü” dedi.

KOLAY SÜREÇLER DEĞİLDİ

16 Nisan sürecinin kolay olmadığını belirten Özmen, “Geçen yıl ülke genelinde yapılan anketlerde anayasa değişikliğine ve cumhurbaşkanı sitemine destek yüzde 35 civarındaydı. Yine sizler inanarak yola çıktınız ve millet olarak, teşkilat olarak gayret ettiniz. MHP, BBP ve diğer paydaşlarımızın destekleriyle 16 Nisan akşamı anayasa değişikliği ile cumhurbaşkanlığı sistemine geçtik. Yüzde 51.4 evet oyu aldık. 2 seçim 1 darbe girişimi ve 1 halk oylaması geçirdik, bu süreçler kolay süreçler değildir” diye konuştu.

3 SEÇİME HAZIRLANILACAK

Özmen, AK Parti’nin başlayacak olan 6. Olağan Kongre dönemiyle ilgili de şunları söyledi: “Şimdi AK Parti’nin 6. Olağan Kongre Dönemi başlayacak. Öyle tahmin ediyoruz ki bayramdan sonra Sayın Genel Başkanımızın talimatıyla yılbaşına kadar tüm ilçe ve il kongrelerimiz tamamlanacak. 2019’daki 3 seçim için, diri bir şekilde tekrar başarıdan başarıya koşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kongreler AK Parti için bir yenilenme, tazeleme, yorulan arkadaşlarımızın dinçlerle yer değiştirmesidir. Kongre süreci sonundaki görev değişiklikleri çalışmamanın ya da başarısızlığın eseri değildir. AK Parti’nin en büyük özelliği devamlı kendisini yenilemesidir. İnşallah 6. Olağan Kongre döneminde tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da AK Parti teşkilatları güçlenerek, birlikteliğini artırarak 2019 hedeflerine azimli bir şekilde yürüyecek ve bu süreçten kararlılıkta çıkacaklardır. Bu kongre döneminde oluşacak teşkilatlar. Aydın’da 2019 seçimlerinde büyük bir zafere imza atacaklardır.”

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek AK Parti İl Kadın Kolları teşkilatlarında Türkiye’de 2. sırada olduklarını belirtti. AK Parti İl Başkanlığı; Köşk, Karpuzlu ve Nazilli ilçe teşkilatlarına yaptıkları çalışmalarından dolayı plaket taktim etti.

Toplantıya AK Parti Aydın milletvekilleri katılmazken, AK Parti Aydın İl Koordinatörü Ali Aşlık, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan ile çok sayıda partili iştirak etti. (ÖZGE SÖNMEZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler