Takip Et

/>

SON DAKİKA

"Toksin ve radyasyon temizlemek icin bentonit ve zeobent"

7 Mart 2022, Pazartesi 17:33

     


qualife Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yener, vücudu hem temizleme hem de iyileştirme özelliği taşıyan ve firmaları tarafından geliştirilen bentonite ve zeobent ürünlerini anlattı. Bentonite'nin binlerce yıllık tarihi olan bentonit kilinden yapıldığına dikkat çeken Yener, ürünün kilo vermekten sindirim kolaylığına çok sayıda faydası olduğunu ifade etti.

'Hayat kalitenizi qualife ürünleriyle arttırın' sloganıyla çıktığı yolda sağlık için birçok ürünü geliştirip bünyesine katan qualife, bentonite ürünüyle de birçok sağlık problemi için çözüm sunuyor. Bentonite ürününü anlatan qualife Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yener, "Bentonite ürünümüz Bentonit’den yapılmıştır. Bentonit, volkanik külden elde edilen emici, ince, yumuşak dokuya sahip olan filosikilat bir kildir. Binlerce yıllık tarihi olan bentonit kili içeriğindeki

elektromanyetik yük sayesinde vücuttaki toksinleri, yabancı maddeleri, kimyasalları ve ağır metalleri

emerek uzaklaştırmaya yardımcı olmaktadır. Bentonit’in bir çok çeşidi vardır ve bir çok sektörde kullanılmaktadır, bizim kullandığımız Bentonit sağlık sektöründe kullanılan formudur. Doğanın bize verdiği bentonit dünyada var olan tamamen doğal bir maddedir. Vücudu hem temizleyen hem de iyileştiren bir kildir. Montmorillonit kili veya kalsiyum bentonit kili olarak da bilinen bentonit kili ABD ve Avrupa’da doğal yolla sağlıklı kalmak isteyenlerin tercihidir" dedi.

"BENTONİTE SİNDİRİLEBİLİR BİR YAPIYA SAHİP"

Bentonitin sindirilebilir bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Yener, "Bentonit, kapsül olarak alındığında koruyucu bir montmorillonit jel zarı oluşturmaktadır. Koruyucu jel zarı, midenin ve bağırsakların mukoza tabakasını nazik bir şekilde kaplayarak patojenik unsurların etkilerini azaltır. Bentonit sindirilebilir bir yapıya sahiptir ve bu sayede tutunduğu zararlı maddelerle birlikte ve metabolizmayı yormayacak şekilde bağırsaklar aracılığıyla dışkı olarak vücuttan atılır" diye konuştu.

"KİLO VERMEYE YARDIMCI"

Bentonit kilinin faydalarından söz eden Yener, "Bentonit içerdiği kalsiyum, sodyum, potasyum, magnezyum ve demir gibi doğal mineraller bakımından oldukça zengin olup birçok yerde kullanılmaktadır. Kilo vermeye yardımcı olmaktadır.

Bir miktar bentonit kilinin yutulmasıyla beraber sindirim sistemini düzeltmeye yardımcı olarak, kabızlık ve bağırsak problemlerinin giderilmesinde etkili olmaktadır. Vücudun PH dengesinin sağlanmasında yardımcı olmaktadır.

Yüksek kolesterol ve kalp hastalığı ile damarlarda oluşan yağ birikintisini gidermeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Vücuttaki kan akışı ve oksijen seviyesini artırarak vücudu canlandırır ve hücre onarım hızını artırır. Bentonit birçok toksin ve kirletici maddeye karşı koruma sağlar. Vücudun radyasyondan temizlenmesinde faydalıdır. Hücrelerin daha fazla oksijen almasına izin verir. Vücut PH’ını dengeler alkali yapar. Vücut ne kadar alkali ise kan akımı, oksijen seviyesi ve hücre onarım hızı da o kadar artar. Sindirim problemlerini düzeltir. Vücuttan kurşun ve diğer birçok ağır metalin atılmasını sağlar. Bentonit barsak mukozasını güçlendirir. Bakteri ve virüsleri yok eder.

Mineral dengesini düzenler. Ödem atar" dedi.

Bentonitin kullanım şeklini anlatan Yener, " Bentonit kili, ağız yoluyla kullanılabilir. Dahilen (ağız yoluyla) kullanımı içilebilir bentonit kilinin sıvı veya kapsül olarak tüketilmesiyle olmaktadır. Ağız yoluyla alınan bentonit kili, vücuttaki zararlı maddelerin bağırsaklardan kan dolaşımına karışmasını engelleyerek vücuttan atılmasına yardımcı

olur. Bentonite sıvı şeklinde herhangi bir tadı olmamasına rağmen içimi zor olduğu için biz kapsül olarak

yaptık içimi kolaylaştı, kapsül formunu Türkiye’de ilk kez biz yaptık, günde 3 kez 1 er kapsül 330 cc su

ile içilerek kullanılır" diye konuştu.

"ABD VE AVRUPA'DA KULLANILMAKTADIR"

Zeobent ile ilgili de bilgi veren Yener, "Zeobent zeolit ve bentonitin karışımı olarak yapılmış bir üründür. Zeolitler kristal yapıda hidrasyona uğramış aluminyum silikatlardır. Milyonlarca yıl önce volkanların patlaması ile ortaya çıkan kül ve

lavların, göl veya deniz suları ile kimyasal reaksiyona girmesi sonucu oluşmuşlardır. Zeolitler esas olarak alüminyum ve silikon içeren minerallerdir. Ürünümüzdeki zeolit güvenli gıda sertfikasına (GMP) sahip olup canlı vücut için herhangi bir negatif etki oluşturmamaktadır. Klinoptilolit kil de denilen kil, bedenlerini detoks ile temizlemek ve hastalıklara karşı savunma geliştirmek isteyen insanlar arasında sağlıklı bir yaşam eğilimi olarak ortaya çıkmıştır.

Bu iyileştirici kil ABD ve Avrupa’da, herhangi bir detoksifikasyon programına eklenebilen güvenilir bir

ürün olarak kullanılmaktadır" dedi.

"DETOKS İÇİN DAHA İYİ BİR YOL"

Zeolitin vücut detoksu olduğunu ifade eden Yener, "Zeolit hücresel düzeyde ve kolonda temizler, vücuttaki temel besin

maddelerini soymadan çevresel toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Bedenden ağır metal atılımını sağladığı kanıtlanmıştır. Zeolit, pozitif yüklü toksinleri çekmek ve onları nazikçe ve güvenli bir şekilde vücuttan atmak için bir mıknatıs gibi çalışan benzersiz bir mineraldir. Zeolit yorgunluğu, beyin bulanıklığını, baş ağrılarını ve toksisiteye

bağlı iltihabı hafifletmeye yardımcı olur.

"GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMUNDA BAĞIRSAK DUVARINI İYİLEŞTİRDİĞİ BİLİMSEL OLARAK

KANITLANMIŞTIR"

Zeolitin sindirimi düzenlediğini belirten yener, "Geçirgen bağırsak sendromunda bağırsak duvarını iyileştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Sindirimi düzenler. Zeolit şişlik, şişkinlik gaz şikayetlerinde iyileşme görülür" dedi.

"RADYASYONA KARŞI KORUYUCUDUR"

Zeolitin bedeni elektromanyetik radyasyondan koruduğunu ifade eden Yener, "Ortamda zeolit taşlarının bulundurulması ortamdaki radyasyonu da nötrlemektedir. Zeolit radyasyona karşı koruyucudur" dedi. Yener, "Zeolit ve Bentonit ile üretilmiş olan Zeobent içimi kolaylaştırmak için kapsül olarak yapılmıştır, günde

3 defa 1 er adet 330 cc su ile içilir" dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler