Takip Et

SON DAKİKA

Çineliler bu gecede buluştu

12 Kasım 2016, Cumartesi 14:15

     


Çineliler Derneği tarafından düzenlenen Çineliler Gecesi'nde, milletvekilleri, meslek temsilcileri, esnaflar ve Çine’nin tanınan simaları bir araya geldi. Müzik ve halk oyunlarıyla doyasıya eğlenilen gecede, Çine’ye katkı sunan birçok isme ödül verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çineliler, Çineliler Derneği’nin düzenlediği geleneksel yılsonu balosu ve ödül töreninde buluştu. Efeler’deki Akarsu Park Restoran'da düzenlenen geceye, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı CHP'li Salih Dinçer, Aydın Ticaret Odası Başkanı (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, CHP eski Aydın Milletvekili Fatih Atay, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Dörtyol (Hatay) Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, Aydın Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Özcan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın İli Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Altan Bilgen ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Cem Ulucan’ın aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı.

Çineliler Derneği Başkanı Altuğ Karaköse, sunumunu bizzat yaptığı gecede, protokol konuklarını davetlilere tanıttı. Daha sonra, İzmir Atatürk Lisesi öğrencilerinin sergilediği zeybek oyunu gösterisi, yoğun alkış aldı.

Gecede, Çine’ye katkı sunan birçok kişiye plaket takdim edildi. Eski milletvekilleri Hilmi Ziya Postacı ve Selami Görgüç, yazarlar Ahmet Zeki Muslu ve Müfit Sönmez, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski Spor Şube Müdürü Ali Yelgin, Spor adamları Faik Aktar ve Soner Ancın, eczacı Yalçın Dinçer ve Fevzi Çavdar’a ödül verildi.

Çineliler Derneği Başkanı Dr. Altuğ Karaköse, bundan sonra her yıl siyaset, ticaret ve kültür alanlarında Çine’ye katkı sunan 3 kişiye ödül verileceğini belirtti.

Geceye, Çineli ses sanatçısı Vildan Özkan’ın seslendirdiği şarkılar ve danslarla devam edilirken davetliler doyasıya eğlendi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler