Takip Et

/>

SON DAKİKA

Özgür Arıcı Şenköy’de davul zurnayla karşılandı

23 Şubat 2024, Cuma 11:48
Son güncelleme: 23 Şubat 2024, Cuma 21:53

     


31 Mart yerel seçimler kapsamında köy köy dolaşan CHP Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı’nın dün akşam ilk durağı Koçarlı’nın Şenköy Mahallesi oldu. Şenköy’de davul zurna ve coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Özgür Arıcı, Şenköy’e daha iyi hizmet verebilmek için Şenköy’den meclis üyesi yazdıklarını söyledi.

“HİÇ KİMSENİN ARAMIZA GİRMESİNE İZİN VERMEYİN”

‘Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim’ diyerek sözlerine başlayan Arıcı, “Ben her yerde gururla söylüyorum. Ben Şenköylüyüm diye. Sizlerle gurur duyuyorum. Hiç kimsenin bizim aramıza girmesine izin vermeyin. Ben ilk buraya geldiğimde sizlere canı gönülden zaten seviyordum. Her zaman yanınızdayım. Burada olmaktan gurur duyuyorum. Bu topluluğu burada görmekten çok mutluyum. Ben daha başkan bile olmadan sizin gönlünüze girebilmişsem gerisi önemli değil. Benden ne istiyorsanız yapmaya hazırım. Belediye başkanı olursam bu köyle ilgili neler yapabileceğimi hepinizin bilmesini istiyorum. Benden ne isterseniz canı gönülden yapmaya hazırım. Bununla ilgili her türlü sözü veriyorum” dedi.

“SİZ BANA EMREDİN BEN YERİNE GETİREYİM”

Şenköy tarihinde hiç Koçarlı Belediyesi’ne bir meclis üyesi yazılmamış. Bizimde buradan Şenköy’e ne kadar değerli olduğunu, benim için çok değerli olduğunu bilmenizi isterim. Şenköy’den Mutlu Tosun’u meclis üyesi yazdık. Bu süreçlerde Mutlu Tosun size her türlü desteği sağlayacak. Şenköy ile ilgili bugüne kadar yapılmayan her şeyi biz belediye başkanı olduğumuzda yapacağız. Bu da size sözüm olsun. Şenköy en iyisine layık, her şeyi de hak ediyor. Siz bana emredin ben de yerine getireyim” ifadelerini kullandı.

Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı köy kahvesindeki buluşmasının ardından Bağcılar Mahallesine geçti. (ERDAL AYDIN) 

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler