Takip Et

/>

SON DAKİKA

İncirliova’da zeytinyağı ve incir hırsızları yakalandı

13 Şubat 2024, Salı 12:44
Son güncelleme: 13 Şubat 2024, Salı 13:54

     


Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde bir evden zeytinyağı ve incir çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli ile çalınan ürünleri satın alan kişi, yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık olayı, İncirliova’nın İstiklal Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde dün meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir vatandaşın evinde bulunan zeytinyağı ve incirler çalındı. Durumu fark eden vatandaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, evde ve çevrede inceleme yaptı. Yapılan detaylı inceleme sonucu hırsızlık olayını 19 yaşındaki M.B.D. ile yine 19 yaşındaki E.Ö.’nün gerçekleştirdiği belirlendi. Kısa süre içerisinde polis ekiplerince yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgularında çaldıkları ürünleri sattıklarını itiraf etti. Gözaltı işlemleri tamamlanan M.B.D. ile E.Ö.’nün Adliye’ye sevk edileceği öğrenildi.

Ayrıca, hırsızlık sonucu elde edilen zeytinyağı ve incirleri satın alan Y.Y. hakkında, “Suç Eşyasının Satın Alınması” suçundan işlem yapıldığı ifade edildi. (ERDAL AYDIN)

 

OKUMAK İSTEDİĞİNİZ HABERE TIKLAYIN


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler