Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başkan Uyar fark attı

30 Ocak 2018, Salı 19:58

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulda yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Metin Uyar, en yakın rakibine 371 oy fark atarak yeniden başkan seçildi.

 

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu, Çine Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kurulun divan başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan yaptı. Kurulda yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Metin Uyar, Burhan Cingöz, Tuncay Akgümüş ve Hüseyin Aktaş yarıştı. 1169 üyenin oy kullandığı başkanlık seçiminde mevcut başkan Metin Uyar 705, Burhan Cingöz 334, Tuncay Akgümüş 85 ve Hüseyin Aktaş ise 38 oy aldı.

 

BAŞKANDAN BİRLİK VURGUSU

En yakın rakibine 371 oy fark atarak yeniden başkan seçilen Metin Uyar, esnafın her zaman olduğu gibi yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederken, demokrasi çerçevesinde yarışan ve kendine güvenerek esnafın dertleri ile dertlenmek uğruna yönetim görevini üstlenmek için cesaretlerini ortaya koyarak yarışan tüm başkan adayları ve yönetim kurulu adaylarına teşekkürlerini iletirken, "Biz esnaflar hepimiz biriz. Birlik içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Uyar'ı ilk tebrik eden yine başkan adayları oldu.

 

YENİ YÖNETİM

Metin Uyar başkanlığındaki yeni yönetim şöyle; Asil üyeler, Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Akif Çakan, Salih Özay, Hasan Yıldız, Haluk Özer, Yalçın Salcı, Levent Bağdatlı. Yedek Üyeler, Mutlu Aktaş, Cafer Yetiş, Gökhan Gülsever, Muharrem Akdeniz, Mustafa Arpat, İsa Yasak, Mehmet Akdağ, Kadir Subaşı, İhsan Aşkın. Denetim Kurulu Asil Üyeler, İbrahim Tokgöz, Osman Sever, Gökhan Özpala. Denetim Kurulu Yedek Üyeler, Pelin Yörük, Fevzi Çopur, Barış Türkel. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler