Takip Et

SON DAKİKA

Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınlarla buluştu

25 Kasım 2016, Cuma 13:37

     


Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi, Birleşmiş Milletler tarafından belirlenen ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didimli kadınlar, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" nedeniyle kahvaltıda buluştu. Didim’de bulunan Waffle Dünyası Kafe’de verilen kahvaltıda konuşan Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Didim Kent Konseyi bünyesindeki Kadın Meclisi’ni her düşünceden kadınların bir araya gelerek, kadın sorunları ve kadın projeleri üzerinde çalışmaların yapılması hedefiyle oluşturduklarını belirterek, “Bu noktada gerek yürütme kurulunu oluştururken, gerekse üyeler oluştururken kim gönüllü görev almak istiyorsa hepsini kadın meclisi bünyesine kattık. Bugünde böyle bir profil var. Bu profil her kesimden, her düşünceden insanlar var. Ben bundan sonra sadece kadın projelerine ve sorunlarına odaklanacak bir yapıyla aynı şekilde devam edileceğine inanıyorum” dedi.

Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aydan Aşık Turgut ise 25 Kasım'ın Birleşmiş Milletler tarafından "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" olarak belirlendiğini anımsatarak, “Renk olarak turuncu renk seçilmiş. Bizde Didim Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’ne kadar turuncu etkinlikler yapacağız. ‘Kadına Karşı Şiddete Hayır’ dediğimiz için 16 gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu süre boyunca da turuncu kurdeleler takacağız” diye konuştu. Turgut, Didimli kadınları Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne üye olmaya davet ederek, kadınlara yönelik etkinliklere imza atacaklarını, bunu hep birlikte yapabileceklerini kaydetti.

Kahvaltıya, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aydan Aşık Turgut ve kadınlar katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler