Takip Et

/>

SON DAKİKA

Genç annenin ölümü yürekleri dağladı

22 Kasım 2016, Salı 14:52

     


İki çocuk annesi Ayten Hançer, kansere yenik düştü.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak’ta yaşayan evli ve iki çocuk annesi 37 yaşındaki Ayten Hançer, genç yaşta kansere yenildi. Tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde 10 gün sonra ameliyat olmayı beklerken hayata gözlerini yuman Ayten Hançer’in aile ocağına ateş düştü. Arkasında gözü yaşlı iki çocuk ve bir eş bırakan talihsiz kadının ani ölümü Kuyucaklılar'ı yasa boğdu.

Kuyucak’ın Beş Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi Barış Sokak'ta oturan elektrik ustası Tolga Hançer ile 13 yıl önce evlenen ve bu evliliğinden Yiğit (9) ve Mert (13) adını verdikleri iki çocuğu olan Ayten Hançer’in, 3 yaşında iken içtiği klorak (çamaşır suyu) genç yaşta hayatına mal oldu. Çocuk yaşta içtiği çamaşır suyu Hançer'in yemek borusunu daralttı. O yıllarda tedavisi yapılamayan Ayten, büyüyüp evlendikten sonra yemek borusundaki daralma nedeniyle iki kez ameliyat oldu. Son iki yıl içinde iki ameliyat geçirdi. En son ameliyatının ardından gırtlağında açılan yara nedeniyle gittiği Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi’nde kanser teşhisi konuldu. Yaklaşık 4 aydır tedavi gören Hançer’in 10 gün sonra Dokuz Eylül Hastanesi’nden randevu alıp yapılacak ameliyatla bağırsaklarından alınacak bir bölümün yemek borusu haline getirilerek iyileştirilmesi umut ediliyordu.

ESNAF VE VELİLERDEN AMELİYAT İÇİN GEREKLİ OLAN PARA TOPLANDI

Eşi Tolga Hançer’in Bağkur’a olan borçlarından ötürü sağlık güvencesinden yoksun olan genç kadının ameliyatı için gerekli olan 5 bin lira, esnaf ve çocuklarının okulundaki velilerden toplandı. Yaklaşık 4 ay içinde 60 kilodan 35 kiloya düşen Ayten Hançer, son 25 gündür yemek yiyemiyor, sadece mama ile besleniyordu. Ameliyat olmasına 10 gün kala, önceki gün amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Genç yaşta hayatını kaybeden genç kadının ölümü Kuyucaklılar'ı derinden üzdü.

Arkasında gözü yaşlı 9 ve 13 yaşlarında iki oğul ve bir eş bırakan Ayten Hançer’in cenazesi Çarşı Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kurtuluş Mezarlığı’nda toprağa verildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler