Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu sokakları fener alayı ile aydınlandı

20 Mayıs 2017, Cumartesi 14:49

     


Karacasulular, 19 Mayıs Bayramı’nı fener alayıyla kutladı

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında “fener alayı“ düzenlendi. Karacasu Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenen yürüyüşte gökyüzünü havai fişekler, ilçe sokaklarını ise meşaleler aydınlattı. Marşlar eşliğinde Karacasu sokaklarında yürüyen vatandaşlar, uzun bir aradan sonra bayram coşkusu yaşadı.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan yürüyüşe Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, CHP İlçe Kadın Kolları üyeleri, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekiz ve partililer, ADD Karacasu Şube Başkanı İsa Çetin, Karacasu Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Geniş bir halk kitlesinin katıldığı yürüyüşte büyük bir Türk bayrağı ve Atatürk portresi açıldı. Ellerinde meşale ve bayraklarla yürüyen kalabalık, Karacasu sokaklarında marşlar söyleyerek fener alayını gerçekleştirdi. Kaymakamlık tarafından organize edilen bayramı kutlamaya gitmeyen Karacasulular, belediyenin düzenlediği fener alayına ise yoğun ilgi gösterdi. Her yaştan insanın katıldığı fener alayı, Cumhuriyet Meydanı'ndan Karşıyaka’ya, oradan da Doğa Meydanı’na devam etti. Belediye önünde son bulan fener alayı, Karacasuluların özlemini çektiği büyük bir coşkuyla gerçekleşti. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler