Takip Et

SON DAKİKA

“Doğaya olan borcumuzu ödedik”

18 Mayıs 2017, Perşembe 13:46

     


BritishTown Nazilli ailesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “ağaç dikme” etkinliği düzenledi. BritishTown Nazilli ailesi, oluşturdukları proje ile Bozdoğan'ın Altıntaş köyünde Orman Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği Ağaç Dikim Şenliği'ne katılarak fidan dikti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

BritishTown Nazilli Kurucu Müdürü Belgin Artam, BritishTown Nazilli ailesi olarak sosyal sorumluluk projesi oluşturduklarını ve geleceğe bir adım attıklarını ifade ederek, “Doğaya olan borcumuzu ödedik” dedi.

Kurucu Müdür Artam, Orman İşletme Müdürlüğü’nün Bozdoğan’ın Altıntaş köyünde düzenlediği Ağaç Dikim Şenliği'ne katılarak üzerilerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirterek, “Kurumumuzun duyarlı öğrencileri ile Bozdoğan'ın Altıntaş köyünde Orman Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği Ağaç Dikim Şenliği'ne katıldık. Etkinlikte küçük de olsa kurumumuzun bir payı oldu. Öğrencilerimizle birlikte organize ettiğimiz bu etkinlik, umarım örnek teşkil eder ve güzel yurdumuzun her yeri ağaçlarla dolar. Bu sorumluluk projesinde emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler