Takip Et

SON DAKİKA

Mazbatasını alan Erol, projelerini açıkladı

16 Nisan 2019, Salı 08:25

     


Rakibi İYİ Partili Yusuf Vural'dan 177 oy fazla alarak seçimi kazanan AK Partili Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Cumhur İttifakı'nın 6 meclis üyesiyle birlikte Nazilli İlçe Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını aldı. İkinci dönemine başlayan Erol, önümüzdeki dönem yapılacak projelerin hazır olduğunu dile getirerek, "Buharkentli hemşehrilerimize layık olmak için çok çalışacağız." dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İYİ Partili Yusuf Vural'la girdiği seçim yarışını kazanan AK Partili Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, 4'ü AK Partili, 2'si MHP'li olan meclis üyeleriyle birlikte Nazilli İlçe Seçim Kurulu Müdürü Famil İskenderoğlu'ndan mazbatasını alarak ikinci döneme başladı. Buharkent halkının teveccühü ile tekrar seçilmenin gururunu yaşadığını dile getiren Erol, "Bu seçim beş yıl boyunca yapılan hizmetlerin ve gösterilen yönetim anlayışının bir sonucudur. Buharkentli hemşehrilerimize layık olmak için önümüzdeki dönem de çok çalışacağız." dedi.

"İTİRAZLARIN REDDEDİLECEĞİNİ ONLAR DA BİLİYORDU"

Rakibinin seçim sonucuna itirazını değerlendiren Erol, "Seçim sonucuna yapılan itiraz, hukuki bir hak. Bunu kullanmaları son derece doğal. İtirazların reddedileceğini kendileri de biliyordu. Seçmenlerine karşı yapılması gerekenleri yapmak amacıyla itiraz haklarını kullandılar. Biz de itiraz süreçlerine saygı duyduk." dedi.

EROL'UN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İÇİN PROJELERİ HAZIR

Buharkent'te meclis çoğunluğu sağlanmadığı için geçtiğimiz dönem engellenen işler olduğunu belirten Erol, "Organize Sanayi Bölgesi tamamlanmak üzere. Önümüzdeki dönem meyvesini toplamaya başlayacağız. Geçen dönemde projesini hazırladığımız güneş enerjisi santralinin ihalesini bu hafta yapacağız. 24 derslikli okul projemizin de ihalesi yapılacak. Pazaryeri için projemiz hazır. Orman Bakanlığı ile tamamladığımız görüşmeler neticesinde Buharkent'imize Seyir Tepesi'ni kazandıracağız. Benimle birlikte 12 meclis üyesi var. Yedi kişiyle meclisteki çoğunluk bizde. Bu nedenle hız kesmeden Buharkent için yapılacak projelerimizi hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Mazbatasını aldıktan sonra MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır ve AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Uğur Kul'la birlikte belediye binasına geçen Erol için kurban kesildi. Erol, ikinci dönemi için tekrar göreve başladı. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler