Takip Et

SON DAKİKA

Vatandaşlar 'Köy Pazarı'nı sevdi

14 Ekim 2016, Cuma 00:01

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakırbeyli’de yaptırılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katılımıyla açılan "Köy Pazarı" vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açılışı yaptıktan sonra pazarı gezen Çerçioğlu, her tezgahtan alışveriş yapmayı ihmal etmedi. Her hafta Pazar günleri açık olan pazarda, vatandaşlar kendi ürettikleri organik ürünleri satabilecekler.

HER ŞEY DOĞAL

İlk etapta çoğunluğu kadınlardan oluşan 33 vatandaşın tezgah açtığı pazardan herkesin alışveriş yapmasını isteyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, “Burada vatandaşlarımız kendi ürettikleri doğal ürünlerin satışını yapabilecekleri bir yer düşündük. Yapılan proje kapsamında da ‘Köy Pazarını’ hep birlikte hizmete açtık” dedi.

Başkan Özlem Çerçioğlu ve beraberindekiler, tüm tezgahları tek tek dolaştı. Ziyaret ettiği tezgahların hepsinden alışveriş yapan Çerçioğlu, para almak istemeyen vatandaşlara ücretlerini fazlasıyla takdim etti. Pazarda kavun, karpuz, bal, patlıcan, domates, ceviz, künar, bazlama, çiçek, hamur işi, zeytin, peynir, yoğurt ve benzeri ürünler vatandaşların da yoğun ilgisini çekti.

“Köy Pazarı” her Pazar Çakırbeyli’de vatandaşların hizmetine açık olacak. (HAKAN AKIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler