Takip Et

SON DAKİKA

"Bana karşı algı operasyonu yapılıyor"

14 Ekim 2016, Cuma 19:14

     


AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı görevine atanan Avukat İsa Bedil, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan kayınpederi ile beş yıldır görüşmediğini belirterek, haberlerin kendisini yıpratmaya yönelik algı operasyonu olduğunu iddia etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Genel merkez tarafından ilçe başkanı atanmasının ardından kayınpederinin FETÖ operasyonları kapsamında tutuklandığı haberini değerlendiren İsa Bedil, kayınpederi ile yaklaşık beş yıldır görüşmediğini söyledi. Bedil, kayınpederini paralel yapıdan uzak durması konusunda defalarca uyardığını ve bu yüzden aralarının açık olduğunu ifade etti.

Kayınpederiyle FETÖ meselelerini sürekli tartışırdıklarını söyleyen Bedil, "Kendisine bu konuda zaten kırgınım. Karşı olduğum için duruşmalarına bile gitmeyerek tavrımı koydum. Kendi tasarrufudur. Bu mesele yüzünden kırgınız. Kendisiyle yaklaşık beş yıldır görüşmüyoruz" diyerek işlenen suçun şahsiliği prensibini hatırlattı.

Basında çıkan haberlerin şahsına karşı bir algı operasyonu olduğunu savunan Bedil, “Konuyla ilgili yapılan haberler tamamen yıpratmaya yönelik algı operasyonudur. Bu tür haberlerin benim için hiçbir değeri yoktur. Tamamen bel altından vurmaya yönelik haberlerdir. Meseleyi genel merkeze bizzat kendim ilettim. Kayınpederimi FETÖ olaylarından uzak durması gerektiği konusunda bir çok kez uyardım" dedi. (CEM ULUCAN)  

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler