Takip Et

SON DAKİKA

Fikr-i Asım Derneği Karacasu İlçe Teşkilatı kuruldu

13 Mayıs 2017, Cumartesi 11:54

     


Fikr-i Asım Derneği Karacasu İlçe Başkanlığı’na AK Partili Tuncer atandı.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Karacasu İlçe Başkanlığı’na, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Tuncer atandı. Hiçbir siyasi parti ile bağı bulunmayan bir düşünce kuruluşu olduğunu söyleyen Tuncer’in sözlerinin aksine yönetimdeki bütün isimlerin AK Partili yöneticilerden oluşması da dikkati çekti.

13 KİŞİLİK YÖNETİM DE AK PARTİLİ İSİMLERDEN OLUŞTU

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Diriliş Derneği olarak kurulup üç ay önce isim değişikliğine gidilen Genel başkanlığını Hasan Tüksel’in yaptığı, Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği tarafından yapılan atama ile Karacasu İlçe Başkanlığı’na AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Şoförler Odası Başkanı, sigortacı Adnan Tuncer getirildi. Tuncer’in başkanlığında oluşturulan 13 kişilik yönetim kuruluna ise Kadın Kolları İlçe Başkanlığına Pınar Üvez, Genel Sekreterliğe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Tolaz, Stratejik Planlama Başkanlığına AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç’in eşi Nimet Sancar Meriç getirildi.

"HİÇBİR SİYASİ PARTİ YA DA DEVLET KURULUŞU İLE BAĞIMIZ YOK" DEDİ. AMA...

Türkiye’de üç ay önce kurulan ve yaklaşık 81 vilayette yapılanmasını tamamlayarak il ve ilçe başkanlarını atayan, genel başkanlığını Hasan Türksel’in yaptığı, 28 ülkede faaliyet yürüten ve kısa sürede 4 milyon üyeye ulaşan Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Kuruluşu Karacasu İlçe Başkanı Adnan Tuncer, yerli ve milli evrensel ölçekte hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulan derneğin hiçbir siyasi parti ile devletin hiçbir resmi kuruluşu ile yakından dolaylı yada dolaysız herhangi bir bağı bulunmadığını söyledi. Ulusal veya uluslararası kurum ve kuruluştan hiçbir şekilde bağış veya yardım almayan, geliri bulunmayan, tamamen bağımsız, milli ve kendi yönetimindeki üyeleriyle ve vatan sevdalılarıyla faaliyetini sürdüren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Tuncer’in söylediklerinin çelişmesi dikkati çekti. Hem siyasi parti ile hiçbir bağı olmayan bir kuruş olduğunu söylerken hem de kendisi de başta olmak üzere söylediklerinin aksine yönetimdeki isimlerin AK Parti’nin ileri gelen isimlerinden oluşması siyasi parti ile bağı olmayan nasıl bir düşünce kuruluş olduğu merak konusu oldu.

SEÇİMLE GELİP GÖREVDEN ALINMIŞTI

Daha önce Diriliş Derneği adı altında örgütlenmenin başladığı ve 3 ay önce Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği olarak isim değişikliğine gidilmesinin ardından ilk atamanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’den başladığı, Aydın il Başkanlığı'na da Orhan Aşık’ın getirildiği öğrenildi. 2015 genel seçimlerinden önce yapılan Olağan Genel Kurulda İlçe Başkanlığı’na seçilen Adnan Tuncer, seçildikten hemen sonra ilçe başkanlığı görevinden alınıp yerine Genel Merkez tarafından CHP’li Yenice eski Belediye Başkanı Fuat Meriç getirilmişti. Ak Partide ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapmaya devam eden Tuncer, Fikr-Asım Derneği ilçe başkanı olarak atandı.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

AK Parti Karacasu İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Tuncer’in başkanlığındaki Fikr-i Asım Fikir Ve Düşünce Derneği’nin 13 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeliği şu isimlerden oluştu: Teşkilat İşler Başkanı: Nuri Tezcan, Mali İşler Başkanı: Veli Dağdelen, Genel Sekreter: AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Tolaz, Danışman ve İlçe Başkan Yardımcısı: Memduh İlgili, Kadın Kolları Başkanı: Pınar Üvez, Gençlik Kolları Başkanı: Emin Akkın, Hukiki İşler Başkanı: Tuncay Görgülü, Eğitim ve Kültür İş.Bşk.: Süleyman Özdemir, Basın Yayın: Servet Dedeoluk, Kurumsal İşler Başkanı: İbrahim İren, Sosyal İşler Başkanı: Mehmet Akçay, ARGE Başkanı: Avni Küçük, Stratejik Planlama Başkanı: Nimet Sancar Meriç. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler