Takip Et

SON DAKİKA

Didim Vizyon Hareketi, seçim startını verdi

13 Mart 2018, Salı 13:59

     


Didim Ticaret Odası'nın seçimleri 8 Nisan 2018 günü yapılacak. Didimli iş adamı Yunus Emre Kaya öncülüğünde kurulan Didim Vizyon Hareketi de seçim startını verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Didim Vizyon Hareketi adına açıklama yapan Yunus Emre Kaya, 8 Nisan 2018 günü yapılacak olan Didim Ticaret Odası seçimleri için ‘Didim Vizyon Hareketi’ olarak tüm enerjileri ile hazır olduklarını belirterek, seçime giren herkese başarılar diledi. Var olanlardan ve diğer adaylardan farklı bir düşünce tarzı ve yapılanma ile aday olduklarını belirten Yunus Emre Kaya, “Ekibimizin sahip olduğu donanım ve tecrübeyle, motivasyonumuzu hiç düşürmeden çalışmak amacıyla adayız. İş adamlarımızla birlikte ele ilerleyerek, tüm Didim halkının ve misafirlerimizin hak ettiği hizmeti vermek için adayız. Hepimiz için en doğrusunu, en faydalısını, en iyisini uygulamak, üretmek ve birlikte paylaşmak için adayız” dedi.

Didim turizminin, sahip olduğu tarihi değerinin, dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan temiz denizinin, havasının ve eşsiz tabiat güzelliğinin hak ettiği çalışmaları yapmak için aday olduklarını kaydeden Kaya, “Didim esnafının omuzlarındaki iktisadi yükü hafifletmek, çalışma koşullarını iyileştirmek, başka şehir ve ülkelerde var olmalarına yardımcı olmak için adayız. Didimlilerin ve gelen tüm yerli yabancı misafirlerimizin bir turizm kentinden beklenen gelişmişlik düzeyini el birliği ile sağlamak için adayız. Didim’de barış içinde kardeşçe yaşamak için, farklı şehir ve ülkelerden gelen insanlarımızın ve Didimlilerin kendilerine ait manevi değerlerinin mevcudiyetinin devamlılığını sağlamak için 8 Nisan 2018 günü yapılacak olan Didim Ticaret Odası'nın seçimlerinde adayız” ifadesini kullandı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler