Takip Et

/>

SON DAKİKA

Şehidin var Aydın!

11 Haziran 2017, Pazar 21:26

     


Bingöl’de güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK arasında çıkan çatışmada Aydınlı Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran şehit oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Yeniyazı köyü kırsalında operasyon icra eden güvenlik güçleriyle terör örgütü üyeleri arasında sıcak temas sağlandı. Teröristler tarafından açılan ateşte Aydınlı Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran şehit oldu.

Şehit asker, helikopterle Bingöl’e getirilerek devlet hastanesi morguna kaldırılırken, kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Şehit Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran'ın Sultanhisar'a bağlı Atça Mahallesi'nde oturduğu öğrenildi. Belkıs ve İhsan Demirkıran çiftinin 3 çocuğundan biri olan Ufuk Demirkıran'ın, 9 ay önce göreve başladığı ve ilk görev yeri olduğu belirtildi. Şehit Demirkıran'ın kardeşlerinden birisinin askerden ayrılıp zabıta olduğu, diğerinin de halen uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şehit Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran için yarın saat 10.00'da Bingöl'de askeri cenaze töreni yapılacak. Şehidin cenazesi ikindi namazına müteakip Atça'da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

(CEM ULUCAN)

Vali Koçak, şehidin baba evine gidiyor

HABER VİDEOSU

ŞEHİDİN BABA EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler