Takip Et

SON DAKİKA

Yıllardır çözüm bekleyen yol sorunu çözülüyor

10 Mayıs 2017, Çarşamba 17:13

     


Koçarlı'ya bağlı Atatürk Mahallesi, yıllardır beklediği yola kavuşuyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı'nın Atatürk Mahallesi’nde yıllardır en büyük sorun olan yol konusu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi'nin ortak çalışması sonucunda çözüme kavuşturuluyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, mahalledeki vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

 

ATATÜRK MAHALLESİ'NİN EN BÜYÜK SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Atatürk Mahallesi'nin en büyük sorununu çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Öztürk, “Yol, en önemli önceliğimiz. Halkımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlamak için, merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin ilçemizin genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, Atatürk mahallemizin de yıllardır en büyük sıkıntısı olan yol sorununu artık bitiriyoruz. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Düğün salonumuz da hızla tamamlanıyor, yakın zamanda hizmete açacağız. Koçarlı Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Koçarlı’ya kalıcı hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR

Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Zaynık, yıllardır süren yol sorununu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’e mahalle halkı adına teşekkür etti. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler