Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Barosu'nda ikinci Bozkurt dönemi

9 Ekim 2016, Pazar 23:21

     


Aydın Barosu seçimlerinde, 970 oyun 570'ini alan Avukat Gökhan Bozkurt yeniden başkan seçildi. Baronun yeni yönetim kurulu ile Türkiye Barolar Birliği delegeleri de belirlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Adliyesi'nde saat 09.00'da başlayan oy verme işlemi, saat 17.00'de sona erdi. İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan sayım sonuçlarında, resmi olmayan sonuçlara göre, Avukat Gökhan Bozkurt 570 oy alırken, rakibi Avukat Mehmed Emin Sakin ise 55 oy aldı. İkinci kez başkan seçilen Avukat Gökhan Bozkurt, "Beni ikinci kez başkan seçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu dönem yaptığımız çalışmaların, çıtasını daha da yükselterek meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hukukun üstünlüğü bağlamında, tarafsız ve bağımsız bir yargının oluşması için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki ilk görev, baro hizmet binasının inşası" dedi.

Seçimde yönetim kurulu üyeliklerine Av. Asiye Yalçın, Av. Burak Özdemir, Av. İlker Üstündağ, Av. Mete Özcan, Av. Himmet Pehlivan, Av. Melis Çetin, Av. Nurcan Arslan, Av. Ali Kaan Akın ve Av.İrem Bozkurt seçildi. Av. Burak Altıner ile eşit oy alan Av. Rabia Altuntaş, kıdem üstünlüğü ile onuncu üye olarak yönetim kuruluna girdi. Türkiye Barolar Birliği delegeliklerine ise eski Aydın Barosu başkanları Av. Sümer Germen ve Av. Hürrem Şahinci ile avukatlar Nilgün Öğünçlü ve Selim Savaş Seyitligil seçildi. (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler