Takip Et

SON DAKİKA

Ertürk'ten üniversiteli gençlere seminer

7 Aralık 2017, Perşembe 09:50

     


Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Adnan Menderes Üniversitesi Kuyucak Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile tanışmak, onlara Yerel yönetimler ve Belediyecilik tecrübelerini anlatmak için derslerine konuk oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Bilgenoğlu’nun ‘En uzun dönem belediye başkanlığı yapmış bir başkan; ondan öğrenecek çok şeyimiz var’ ifadeleriyle Başkan Ertürk’ü kürsüye davet etti. Başkan Ertürk sözlerine, “20 Yıl Pamukören Belediyesinde görev yaptım. 2014 Mart seçimlerinde Kuyucak Belediye Başkanlığına seçildim. Görevim boyunca edindiğim temel ilke dürüst ve çalışkan olmaktı. Belediyecilikteki en önemli unsur; paranın yönetimini bilmek ve tasarruf yapabilmektir. Milletimizin kıt kaynaklarını israf etmeden bu kaynakları halka hizmet olarak dönüştürebilmektir” dedi. Başkanlık süresince edindiği tecrübeleri, parayı yönetim şeklini ve çalışmalarında nasıl bir yol izlediğini anlatan Başkan Ertürk, Yerel yönetimlerin halka en yakın birim olarak hem çok güzel hem de çok zor bir iş olduğunu sözlerinde vurguladı.

Öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Metin Ertürk, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Alkışlarla biten konuşmanın ardından Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü'nün hazırladığı mangal partisiyle üniversite öğrencileri bahçede vakit geçirip başkan Ertürk’e teşekkürlerini ilettiler. Kısa bir aranın ardından derslerine devam etmek üzere yerlerini aldılar. (HABER MERKEZİ) (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler