Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın Koleji'nden Hisler Parkına destek kermesi

4 Mayıs 2015, Pazartesi 15:27

     


Aydın Koleji, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği'nin (KEBUDER) engelli çocuklar için hayata geçireceği Hisler Parkı Projesine destek vermek amacıyla kermes düzenledi. Efeler Sevgi Yolunda gerçekleşen kermese Aydın Koleji Okul Müdürü Murat Akyol, Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Tan, Aydın Koleji öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

Kermeste konuşan Okul Müdürü Murat Akyol, şöyle konuştu:

"Aydın Koleji olarak bir eğitim kurumunun öğrencilerin akademik başarısını yükseltmenin dışında da görevleri olduğuna inanıyoruz. Toplumumuza ait milli ve manevi değerleri çocuklarımıza kazandırmak da bizim için önemli bir görevdir. Bu bağlamda Okul Aile Birliğimizle birlikte Hisler Parkına yardım kermesi planladık. Kermesimizden elde edilecek tüm gelir KEBUDER'in engelli çocuklar için yapmakta olduğu oyun parkına bağışlanacak. Bu kermesi gerçekleştirebilmemizi sağlayan Okul Aile Birliğimize, öğrenci ve velilerimize ve ürünlerimizi satın alarak Hisler Parkı'nın yapımına destek olan Aydın Halkına teşekkür ediyorum."

Bu tür etkinliklerin devam etmesi için çaba harcayacaklarını ifade eden Aydın Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Tan, "Bu tür sosyal etkinliklerin devam etmesi hem öğrenciler açısından verimli oluyor hem de okulun tanınmasını sağlıyor. Hisler Parkı Projesine destek olmak için Aydın Koleji olarak ilk kermesimizi düzenledik. Devamının olacağını temenni ediyorum. Katılan destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler