Takip Et
  • 26 Şubat 2021, Cuma 10:22

“Türkiye pamuğa değer vermeye çalışıyor”

Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık, “Türkiye pamuğa değer vermeye çalışıyor, bunlar biraz daha planlı, programlı üç yıllık, beş yıllık stratejilerle yönetilmeli. Bu durum sadece pamuk için geçerli değil, bugün tahıl grubunda olsun, meye ... haberin devamı için tıklayın

Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık, “Türkiye pamuğa değer vermeye çalışıyor,  bunlar biraz daha planlı, programlı üç yıllık, beş yıllık stratejilerle yönetilmeli.  Bu durum sadece pamuk için geçerli değil, bugün tahıl grubunda olsun, meye sebze grubunda olsun veya bizim gibi endüstriyel pamuk gibi ürünlerde olsun mutlaka planların, stratejilerin daha uzun vadeli yapılması gerekiyor” dedi.

Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık, “Türkiye pamuğa değer vermeye çalışıyor, bunlar biraz daha planlı, programlı üç yıllık, beş yıllık stratejilerle yönetilmeli. Bu durum sadece pamuk için geçerli değil, bugün tahıl grubunda olsun, meye sebze grubunda olsun veya bizim gibi endüstriyel pamuk gibi ürünlerde olsun mutlaka planların, stratejilerin daha uzun vadeli yapılması gerekiyor” dedi.