Takip Et

/>

SON DAKİKA

Didim Ticaret Odası’nda devir teslim töreni yapıldı

17 Nisan 2018, Salı 16:08

     


Didim Ticaret Odasında yapılan meclis üyeliği ve meslek komiteleri seçimleri neticesinde görevi sona eren eski Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, yapılan devir teslim töreniyle görevini yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş’a devretti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim’de 8 Nisan Pazar günü yapılan seçimlerde Didim Ticaret Odası Başkanı olarak seçilen Hilmi Erbaş, Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapılan tören ile Şaban Üstündağ’dan görevi devraldı. Törene Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Didim Ticaret Odası eski Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Mete Tekyakar, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan eski Başkan Şaban Üstündağ, görevde bulundukları 4 yıldan bu yana Didim Ticaret Odası’nın hizmet kalitesini ve bilgi birikimini artırdıklarını belirterek, “İlçemizin sorunları için çözüm odaklı girişimlerde bulunduk. Üyelerimizi 5 yıldızlı hizmetle buluşturduk. Yönetim sistemi ve TOBB akreditasyon oda çalışmalarımızı tamamladık. Güzel işler yaptığımıza inanıyorum” dedi.

 

9 YIL SONRA YENİDEN SEÇİLDİ

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ise 9 yıl önce kendi isteğiyle bıraktığı Didim Ticaret Odası Başkanlığı görevine yeniden seçildiğini belirterek, “Arkadaşlarımızla beraber ve üyelerimizin teveccühüyle tekrar güçlü bir şekilde seçilmiş olmanın gururunu, mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Seçime katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Değişim’den yana, Didim’in gelişiminden yana oy kullanan, destekte bulunan üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. Önlerinde yeni bir sürecin olduğunu ifade eden Erbaş, “Didim için, hepimiz için, ticaretimiz için, kentimiz için yeni adımlar atma zamanı, yeni işler yapma zamanı. Didim’in ve ülkemizin içinde bulunduğu durumu, dünyanın içinde bulunduğu durumu göz önünde bulunduran, dünyadaki değişimi izleyen, ilçemizi izleyen, ekonomiyi izleyen, ticareti izleyen yeni bir kadroyla, yeni bir değişim kadrosuyla görevdeyiz” ifadesini kullandı.

 

“HER GELİŞMELERİN AKTİF TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyada ekonomi değişiyor. Bilim ve teknolojide çok hızlı ilerlemeler oluyor. Bizler de Didim Ticaret Odası olarak yeni dönemde hem dünyayı, hem ülkemizi izleyerek her gelişmelerin aktif takipçisi, aktif izleyicisi olacağız. Kendi adımıza, şehrimiz adına, ilçemiz adına, odamız adına atılması gereken tüm adımları yönetimimizle, meclisimizle, komitelerimizle ve üyelerimizle tüm kamuoyuyla iletişim halinde, veri alışverişi halinde koordine edeceğimiz yeni bir sürecin başlangıç arifesindeyiz.”

Konuşmaların ardından Hilmi Erbaş, görevi devraldığı Şaban Üstündağ’a çiçek takdim etti. Erbaş, ardından tebrikleri kabul etti. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler