Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de Halk Eğitim Merkezi faaliyetleri ele alındı

13 Ocak 2018, Cumartesi 17:04

     


Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce 2018 yılında yapılacak olan faaliyetlerle ilgili olarak düzenlenen işbirliği ve planlama toplantısı, ilçe protokolü ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Didim İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yaşar Pektaşoğlu, Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir ve meslek örgütlerinin temsilcileri ile okul müdürleri katıldı.

 

Toplantıda konuşan Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, son 3 yıllık kursiyer sayısına değinerek, 2017’de 691 kurs açıldığını, kurslara ise 15 bin 898 kursiyerin katıldığını söyledi. İş-Kur desteğiyle açılan istihdam kursları ile meslek örgütleriyle ortaklaşa açılan kursların yanı sıra her yıl açılan birçok kursun devam ettiğini belirten Öner, her yıl kurslarda yapılan eserlerinde yılsonu sergisiyle halka tanıtıldığını ifade etti. Toplantıda 2018 yılında kurumlarla ve İş-kur ile devam edecek kurslar masaya yatırılırken, talep gelmesi durumunda açılabilecek kurslarda ele alındı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler