AyFm 100.5
  • 5 Nisan 2021, Pazartesi 11:46

ADÜ Teknokent'te "DNA boyası" üretildi

Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş (ADÜ Teknokent) bünyesindeki bir firma, moleküler biyoloji ve biyoteknoloji laboratuvarlarındaki analizlerde insan, hayvan ve bitki DNA'sının görünür hale gelmesi için kullanılan "DNA boyasını" yerli teknolojiyle ... haberin devamı için tıklayın

Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş (ADÜ Teknokent) bünyesindeki bir firma, moleküler biyoloji ve biyoteknoloji laboratuvarlarındaki analizlerde insan, hayvan ve bitki DNA'sının görünür hale gelmesi için kullanılan "DNA boyasını" yerli teknolojiyle geliştirerek kullanıma sundu. Ziraat Fakültesi Enzim ve Mikrobiyel Biyoteknoloji Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Murat Kemal Avcı (solda) açıklama yaptı.  ( Ferdi Uzun - Anadolu Ajansı )

Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme A.Ş (ADÜ Teknokent) bünyesindeki bir firma, moleküler biyoloji ve biyoteknoloji laboratuvarlarındaki analizlerde insan, hayvan ve bitki DNA'sının görünür hale gelmesi için kullanılan "DNA boyasını" yerli teknolojiyle geliştirerek kullanıma sundu. Ziraat Fakültesi Enzim ve Mikrobiyel Biyoteknoloji Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Murat Kemal Avcı (solda) açıklama yaptı. ( Ferdi Uzun - Anadolu Ajansı )