Takip Et
  • 29 Eylül 2020, Salı 14:15

"Arsa mağdurları" sorunu çözüm yolunda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980'den bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" olarak bilinen konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirildiğini, sorunun çözüme kavuşturulacağını ... haberin devamı için tıklayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ (sağ 4) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar, Genel Müdür Yardımcısı Hacı Abdullah Uçan, Harita ve Emlak Daire Başkanı Fatih Kocabaş, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Özel Satış ve Tasfiye Dairesi Başkanı Tercan Gülmüş ve ilgili bürokratların katılımıyla bir toplantıya katıldı. ( AK Parti  - Anadolu Ajansı )

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ (sağ 4) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar, Genel Müdür Yardımcısı Hacı Abdullah Uçan, Harita ve Emlak Daire Başkanı Fatih Kocabaş, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Özel Satış ve Tasfiye Dairesi Başkanı Tercan Gülmüş ve ilgili bürokratların katılımıyla bir toplantıya katıldı. ( AK Parti - Anadolu Ajansı )