Takip Et
  • 15 Eylül 2020, Salı 17:40

Sağlıkçılara baklavalı teşekkür

Manisa'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı verdikleri mücadeleyi kazanan Gerçek çifti, tedavi sürecine kendilerine destek olan sağlık çalışanlarına baklavalı jest yaptı. Yorgunluk ve halsizlik şikayetiyle önce özel bir hastaneye başvuran, ... haberin devamı için tıklayın

Manisa'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı verdikleri mücadeleyi kazanan Gerçek çifti, tedavi sürecine kendilerine destek olan sağlık çalışanlarına baklavalı jest yaptı. Yorgunluk ve halsizlik şikayetiyle önce özel bir hastaneye başvuran, sevk edildiği Merkezefendi Devlet Hastanesinde Kovid-19 teşhisi konulan 55 yaşındaki Ahmet Gerçek (ortada), 6 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü. Zorlu tedavi sürecinin ardından taburcu edilen Ahmet Gerçek, karantina sürecinin tamamlamasının ardından iki tepsi baklava alarak kendilerini hayata tutundurmak için canla başla çalışan doktorlar ve sağlık çalışanlarına  ikram etti.

Manisa'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı verdikleri mücadeleyi kazanan Gerçek çifti, tedavi sürecine kendilerine destek olan sağlık çalışanlarına baklavalı jest yaptı. Yorgunluk ve halsizlik şikayetiyle önce özel bir hastaneye başvuran, sevk edildiği Merkezefendi Devlet Hastanesinde Kovid-19 teşhisi konulan 55 yaşındaki Ahmet Gerçek (ortada), 6 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü. Zorlu tedavi sürecinin ardından taburcu edilen Ahmet Gerçek, karantina sürecinin tamamlamasının ardından iki tepsi baklava alarak kendilerini hayata tutundurmak için canla başla çalışan doktorlar ve sağlık çalışanlarına ikram etti.