Takip Et
  • 13 Ekim 2021, Çarşamba 17:00

Eski Milletvekili, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da 84 yaşında vefat eden eski İzmir Milletvekili Erkut Şenbaş'ın cenazesi, İzmir'de toprağa verildi. Şenbaş için Alsancak Mahallesi Hocazade Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Şenbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra ... haberin devamı için tıklayın

Ankara'da 84 yaşında vefat eden eski İzmir Milletvekili Erkut Şenbaş'ın cenazesi, İzmir'de toprağa verildi.  Şenbaş için Alsancak Mahallesi Hocazade Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Şenbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti önceki dönem milletvekili Necip Kalkan ve AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan da katıldı. ( Zeynep Çelikkol - Anadolu Ajansı )

Ankara'da 84 yaşında vefat eden eski İzmir Milletvekili Erkut Şenbaş'ın cenazesi, İzmir'de toprağa verildi. Şenbaş için Alsancak Mahallesi Hocazade Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Şenbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti önceki dönem milletvekili Necip Kalkan ve AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan da katıldı. ( Zeynep Çelikkol - Anadolu Ajansı )