Takip Et
  • 6 Mart 2021, Cumartesi 16:35

Tire'de jandarma ekipleri traktör sürücülerine eğitim verdi

İzmir - Tire Jandarma Komutanlığı ekipleri, traktör kazalarının önlenmesi amacıyla sürücülere eğitim verdi. Işıklı Mahallesinde oluşturulan mauyene ve eğitim alanında bu mahalle ile Boynuyoğun, Çiniyeri, Kürdüllü, Dereli ve Kireli mahallelerinden gelen ... haberin devamı için tıklayın

Tire Jandarma Komutanlığı ekipleri, traktör kazalarının önlenmesi amacıyla sürücülere eğitim verdi. Işıklı Mahallesinde oluşturulan mauyene ve eğitim alanında bu mahalle ile Boynuyoğun, Çiniyeri, Kürdüllü, Dereli ve Kireli mahallelerinden gelen vatandaşlara trafik eğitimi verildi. Ayrıca, muayeneden geçirilen traktörlerin römorklarına reflektör takıldı.  ( Dilek Ayvalı - Anadolu Ajansı )

Tire Jandarma Komutanlığı ekipleri, traktör kazalarının önlenmesi amacıyla sürücülere eğitim verdi. Işıklı Mahallesinde oluşturulan mauyene ve eğitim alanında bu mahalle ile Boynuyoğun, Çiniyeri, Kürdüllü, Dereli ve Kireli mahallelerinden gelen vatandaşlara trafik eğitimi verildi. Ayrıca, muayeneden geçirilen traktörlerin römorklarına reflektör takıldı. ( Dilek Ayvalı - Anadolu Ajansı )