Takip Et

SON DAKİKA

Define aradığı kör kuyuda mahsur kaldı

26 Mart 2015, Perşembe 16:15

     


Kuşadası'ndan define aramak için Germencik'in Mursallı Mahallesine gelen Nurullah Atasoy, girdiği 10 metrelik kuyunun çökmesi sonucu mahsur kaldı. Atasoy, kuyudan iki saatlik bir çalışma sonucunda yaralı olarak çıkarıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay saat 12.30 sıralarında Germencik’in Mursallı Mahallesi Çakal Deresi Mevkiinde meydana geldi. Kuşadası’nın Davutlar Mahallesinden arkadaşları Cüneyt Toylan ve Savaş Atay ile birlikte gece geç saatlerde hazine aramaya gelen Nurullah Atasoy (44) arazide çeşitli yerlerde kazı yaptıktan sonra, 10 metrelik kör kuyunun içerisinde girdi. İki arkadaşı da Atasoy’u dışarıda beklemeye başladı. Aradan saatler geçmesine rağmen kuyudan çıkmayınca, Atasoy'un arkadaşları olayı jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, Nurullah Atasoy’un kuyunun içerisinde yıkılan taşların altında kaldığını tespit etti. Olay yerine çağrılan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri, Nurullah Atasoy’u kurtarmak için yaklaşık 2 saat çaba harcadı. Önce üzerine düşen taşlar bağlanan halatlara dışarıya çekilen Atasoy, uzun süren uğraşlar sonrasında kuyudan baygın şekilde çıkarıldı.

Nurullah Atasoy Aydın Devlet Hastanesine kaldırılırken, arkadaşları Cüneyt Toylan ve Savaş Atay ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler