Takip Et

SON DAKİKA

Miras yüzünden yeğeninden dayak yedi

20 Mart 2017, Pazartesi 08:00

     


Karacasu’da çobanlık yapan Mehmet Akif Gül, miras paylaşımı yüzünden husumetli olduğu yeğeni M.G'den sopalı dayak yediğini öne sürdü. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Akif Gül, cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. Ardından kaymakamlığa gidip koruma ve yeğenine uzaklaştırma cezası verilmesini talep etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CANINI ZOR KURTARDI

Karacasu’nun Çamköy Mahallesi’nde çobanlık yaparak geçimini sağlayan, evli ve üç çocuk babası 62 yaşındaki Akif Gül, yıllar önce vefat eden kardeşine düşen miras yüzünden kendisine husumet besleyen yeğeni 48 yaşındaki M.G'den dayak yediğini iddia etti. Yeğeninin elindeki değneğin üzerinde kırıldığını ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluk oluştuğunu söyleyen Akif Gül, canını zor kurtardığını söyledi. Hastaneye giderek rapor alan Gül, ardından cumhuriyet savcılığına ve kaymakamlığa giderek yeğeni hakkında suç duyurusunda bulundu. Gül, sözlü ve fiziki şiddete uğradığını belirterek yeğenin cezalandırılmasını ve uzaklaştırma cezası verilmesini talep etti.

 

SOPA ÜZERİMDE KIRILDI

Akif Gül, vefat eden babası Ali Gül’ün sağlığında mallarını 5 evladı arasında paylaştırdığını, babasının ölümünden sonra da tapularını aldıklarını söyledi. Annesi, babası dışında engelli olan kardeşine de sahip çıktığını ve yıllarca baktığını söyleyen Gül, başına gelen olayı şöyle anlattı: “Mal paylaşımı yüzünden yeğenim husumet beslemeye başladı. Önce gün koyun sürümü ormana götürdüğüm sırada beni takip etmiş. Tenha bir yerde önüme çıkıp elindeki değnek ile vurmaya başladı. Yere yatırıp sopa üzerimde kırılıncaya kadar beni dövdü. Bağırıp yardım isteyince de kaçtı. O sırada kızım aramış ve cep telefonum açılmış. Benim bağırıp çağırdığımı duyan kızım, ailemle birlikte gelip beni buldu. Canımı zor kurtardım.”

 

ADALET YERİNİ BULSUN

Olayın ardından hastaneye gidip rapor aldığını ve olayı jandarmaya bildirdiğini ifade eden Akif Gül, yeğeni hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, Hem suçlu hem güçlü. Dayak yiyen benim. Gidip hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Eliyle dövdüğünü söylemiş. Hakkında ‘Kasten adam yaralama’ suçundan işlem yapılmış. Ama sopayla dövdüğünü söylese sopa silah sayıldığı için, 'kasten silahla adam yaralama' suçuna girecek. Vücudumdaki morluklar duruyor. Gerçek ortaya çıkacak. Hak ettiği cezayı çeksin istiyorum. İnsan yaşlı amcasını döver mi? Şikayetçiyim. Kaymakamlıktan da koruma talep ettim. Ayrıca uzaklaştırma cezası istedim. Adalet yerini bulsun. Yıllarca dedesine, ninesine, amcasına baktım. İnsan onların hatırına bunu yapmaz” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler