Takip Et

/>

SON DAKİKA

Tüpgazdan sızan gaz bomba gibi patladı: 3 yaralı

11 Şubat 2017, Cumartesi 12:05

     


Germencik’te mutfak tüpünden sızan gaz bomba gibi patladı, aynı aileden biri bebek olmak üzere 3 kişi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan ikisinin durumun ağır olduğu bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Yeni Mahalle Mezbaha Caddesi'ndeki tek katlı binada saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Hasan (24) ve Leyla (21) Ertaş çifti ile 2 yaşındaki çocukları İrfan Efe Ertaş’ın yaşadığı evin mutfağındaki tüpten gaz sızdı. İçeride biriken gazın ısı kaynağı ile buluşması sonucu da evde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangında evin bazı duvarları yıkıldı.

 

Kuvvetli patlama sesiyle sokağa fırlayan mahalle sakinleri, bir yandan alevlerin yükseldiği Ertaş ailesinin evine koşarken bir yandan da itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken yaralıları da tahliye etti.

 

Baba Hasan Ertaş ile eşi Leyla Ertaş, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken çocukları İrfan Efe Ertaş da Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Vücutlarında yanıklar oluşan karı-kocanın hayati tehlikesinin devam ettiği, çocuğun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

TÜPTEN SIZAN GAZ SONUCU PATLAMA YAŞANMIŞ

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yangın Önleme Şube Müdürlüğü ekipleri, patlamanın yaşandığı evde inceleme yaptı. Yangının evin mutfak bölümünde bulunan 12 kg'lık LPG tüpünden sızan gazın ısı kaynağıyla buluşması sonucunda meydana geldiği tahmin edilirken polis ekipleri de olay hakkında soruşturma başlattı. (HAKAN AKIN-GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler