Takip Et

/>

SON DAKİKA

Tuzağa 48 yıl hapis istendi

10 Haziran 2017, Cumartesi 09:37

     


Efeler’de nakliye işi yapan B.T.’yi ilaçla uyutarak götürdükleri evde çıplak fotoğraflarını çekip şantajla para isteyen 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Sanıkların 23 yıldan 48 yıla kadar hapsi istendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İş adamına aşk tuzağı kuran 5 sanık hakkındaki iddianame, Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. İddianamede, sanıkların B.T.’yi ilaçla uyutup bir eve götürdükten sonra çektikleri çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptıkları ileri sürüldü.

İddianameye göre, B.T.’nin yanında çalışan dayısının oğlu Kadir Ç. ile Aydın K., Semra T. ve Mecit Ö., müştekiye şantaj yapmayı planladı. Şüpheliler, telefonla aradıkları Berçin A.’ya planı anlattı.

6 Şubat günü Berçin A., B.T.’yi arayarak buluşmayı teklif etti. B.T., Berçin A. ve 18 yaşından küçük olan Burçe O., buluşarak Çakırbeyli’deki bir restorana gitti. Berçin A., B.T.'nin masadan kalktığı bir sırada içeceğine ilaç koydu. B.T., ilacın etkisiyle sersemleşince otomobile binerek, şüphelilerin önceden kiraladıkları eve gittiler. Burada Berçin A., B.T. ile Burçe O.’nun müstehcen fotoğraflarını çekti. B.T.’nin yerini bir yakınına bildiren 2 şüpheli, B.T.’nin cebindeki 600 lirayı alarak evden ayrıldı.

 

FOTOĞRAFLARLA ŞANTAJ YAPTILAR

Olaydan 4 gün sonra Mecit Ö., fotoğrafları B.T.’nin Mesudiye Mahallesi’ndeki iş yerinin kapısına bıraktı. Fotoğrafları gören B.T., Berçin A.’yı aradığında, “Bize 200 bin lira para vereceksin. Yoksa fotoğrafları Aydın’daki her yere asarız” yanıtını aldı. B.T. şikayette bulunacağını söyleyip telefonu kapattı. Daha sonra Mecit Ö. ve Kadir Ç. de ayrı ayrı telefon ettikleri B.T.’den, savcılığa şikayette bulunmamasını, talep edilen parayı vermesini istediler. Ancak B.T. parayı vermeyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şikayet üzerine gözaltına alınıp tutuklanan Aydın K., Berçin A., Kadir Ç., Mecit Ö. ve Semra T. hakkında, tehdit, şantaj, yağma, özel hayatın gizliliğini görüntü veya seslerin kaydı yoluyla ihlal suçlarından 23 yıldan 48 yıla kadar hapis cezası istendi.

18 yaşından küçük olan Burçe O.’nun dosyası ayrılarak çocuk suçları bürosuna gönderildi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler