Takip Et

/>

SON DAKİKA

Tralles Otel cinayetinde 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

8 Temmuz 2016, Cuma 10:35

     


Efeler’deki Tralles Otel’de karısını ve 2 çocuğunu öldüren Fatih Yavuz hakkında hazırlanan iddianamede, “üstsoy veya altsoydan birini, eşi ve kendini savunamayacak durumda bulunan kişiyi tasarlayarak öldürme” suçlarından 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Eşini ve 2 çocuğunu, Efeler’deki Tralles Otel’de bıçaklayarak öldüren Fatih Yavuz hakkındaki iddianame tamamlandı. 5 Aralık 2015’te yaşanan olayla ilgili iddianamede, Fatih Yavuz’un (31), eşi Halime Yavuz (20), kızı Gülfer Yavuz (3) ve oğlu Polat Can Yavuz’u (1) yasak aşk nedeniyle öldürdüğü belirtildi.

EŞİNİ BAŞKA ERKEKLERLE YAKALADI

Sanık Fatih Yavuz savunmasında, eşinin kendini aldattığını, bu nedenle uzun süredir ayrı yaşadıklarını söyledi. 4 yıldır evli olduklarını ifade eden Fatih Yavuz, “Evlendikten 7-8 ay sonra eşimin telefonuna mesajlar gelmeye başladı. Kendisini takip ettiğimde 2 erkekle görüştüğünü tespit ettim. Halime’ye bir tokat attım. 3-4 gün ayrı yaşadık. Ancak 6 aylık hamile olduğunu öğrenince barıştık. İlişkimiz 2 yıl kadar düzenli devam etti. Sonra bir komşumla ilişki yaşadığını öğrendim. Boşanma davası açtım” dedi.

“ÇOCUKLAR SENDEN OLMAYABİLİR” DEYİNCE…

Olay gününe kadar eşiyle önce telefonla, daha sonra yüz yüze görüştüklerini belirten Fatih Yavuz, eşine “Bir yerden para gelecek. Parayı alınca buralardan gidelim. Sen Tralles Otel’e git ve beni bekle” dediğini” ifade etti. Otelde eşine “Neden beni aldattın” diye sorduğunu söyleyen Yavuz, o anı şu sözlerle anlattı:

“Eşim erkeklerle nasıl ilişkiye girdiğini anlatmaya başladı. ‘Peki bu çocuklar kimin’ diye sordum. ‘Çocuklar senden olmayabilir. Çocuklar Samsunlu Vedat ve asker Barış’tan’ diye yanıtladı. Cebimden bıçağı çıkardım. ‘Sen ölmeyi hak ediyorsun’ diyerek vurdum. Daha sonra çocukların karnına bıçağı soktum.”

Halime Yavuz ve Gülfer Yavuz’un vücudunda 7’şer tane, Polat Can Yavuz’un vücudunda 3 tane öldürücü bıçak yarası tespit edildi. Halime Yavuz ve iki çocuğu olay yerinde can verdi.

3 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS

Eşini ve 2 çocuğunu öldüren Fatih Yavuz hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun 81’inci maddesine göre, “üstsoy veya altsoydan birini, eşi, çocuğu veya kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi tasarlayarak öldürme” suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Yavuz, ilerleyen günlerde Aydın 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak. (NACİ ERİŞ)

http://www.aydindenge.com.tr/asayis/06/12/2015/barismak-icin-cagirdi-katliam-yapti







 
Son Eklenen Haberler