Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu'ya şehit ateşi düştü

6 Temmuz 2017, Perşembe 09:35

     


Van’ın Başkale ilçesinde PKK terör örgütü tarafından pusuya düşürülen Karacasulu Jandarma Uzman Çavuş Emrah Ceylan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Van’da bir yıldır görev yaptı öğrenilen evli ve bir çocuk babası Karacasulu Uzman Çavuş Emrah Ceylan, 3 gün önce Van’ın Başkale ilçesi Güzeldere mevkiinde hain terör örgütü PKK tarafından pusuya düşürüldü. PKK tarafından askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcı ve roketle saldırıya uğrayan zırhlı araçta yaralanan jandarma uzman çavuş Emrah Ceylan, yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Emrah Ceylan, 3 gün önce kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Ceylan, 13 yıllık jandarma uzman çavuştu.

 

Acı haber ailesine ulaştı. Denizli’de özel bir şirkette müdür olarak çalışan şehidin babası Süleyman Ceylan, emekli olup yıllar sonra memleketine yerleşti. Karacasu’nun Esençay Mahallesi’de ev yaptıran Süleyman Ceylan’ın bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi.

 

Şehidin naaşı, bugün ikindi namazını müteakip Karacasu Meydanı'nda düzenlenecek cenaze töreninin ardından baba ocağı Esençay Mahallesi’nde toprağa verilecek. (GÜLAY ÖZTEKİN)

HABER VİDEOSU

Şehidin var Aydın!

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler