Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da traktörün altında kalan kadın yaşamını yitirdi

4 Nisan 2020, Cumartesi 15:03

     


Yenipazar’da meydan gelen tek taraflı kazada traktörün altında kalan kadın hayatını kaybetti, eşi ve oğlu ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Yenipazar’ın Alhan Mahallesi Kasaplar Mevkiinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Sultanhisar Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet eden ve çiftçilik yapan Eşref Erdemir eşi Saniye ve oğulları Hurşit Erdemir ile birlikte Yenipazar’ın Alhan Mahallesi’ne gitmek için yola çıktı. Kendilerine ait arazide kullanmak üzere Alhan Mahallesi’ndeki bir hayvan çiftliğine gübre almak için gitmekte olan ailenin bulunduğu traktör, bilinmeyen bir nedenle şarampole devrildi. Kazayı görenlerin bilgi vermesi üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Saniye Erdemir’in olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenilirken, Eşref ve oğlu Hurşit Erdemir Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı baba ile oğlunun sağlık durumlarının ciddiyetini koruğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, 2018 yılında oğlu Hurşit’in kullandığı motosikletin arkasında yolcu konumundayken Sultanhisar ilçe girişinde TIR’ın çarpması sonucu yaralanan anne Saniye Erdemir ile oğlunun bir süre tedavi gördüğü bilgisine ulaşıldı. Anne Saniye Erdemir’in yaşanan bu kazada yaşamını yitirmesi aile yakınlarını üzüntüye boğdu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler