Takip Et

SON DAKİKA

Öz: Kavşaktan geçmeme kimse engel olamaz

3 Ekim 2016, Pazartesi 17:21

     


AK Parti Aydın Milletvekili Abdurahman Öz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açılan köprülü kavşaktan geçemeyeceğini öğrendiğini ifade ederek, “Aydınlı olarak gerektiğinde bu kavşaktan geçeceğim. Bana kimse engel olamaz” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurahman Öz kendi sayfasında yaptığı paylaşımla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirerek, “Açılış töreninde, köprülü kavşağın inşaat aşamasındaki uyarılarımdan dolayı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'nın benim için, “Köprülü kavşaktan geçmesin” şeklinde beyanda olduğunu üzülerek öğrendim. Aydın milletvekili olarak Aydın’a yapılan ve yapılacak olan her tür hizmetin yanındayım. Uyarılarımız dikkate alındığından, teknik hata giderilerek köprülü kavşağın bugünkü halini aldığı Aydınımızın malumudur. Bu noktada teşekkürü hak ettiğimi düşünürken, “Köprülü kavşaktan geçmesin” şeklindeki beyanat, kanaatimce, büyükşehir belediye başkanlığı makamına uygun düşmemiştir.

Aydınlı olarak gerektiğinde bu kavşaktan geçeceğim. Bana kimse engel olamaz. Bu aşamada, büyükşehir belediye başkanı açılışını yapacağımız çevre yolunu gönül rahatlığıyla kullanmaya devam ediyorum” dedi. (BURHAN CEYHAN)

15 Temmuz Demokrasi kavşağı açıldı







 
Son Eklenen Haberler