Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da Hatay Tanıtım Günleri başlıyor

26 Nisan 2024, Cuma 18:01
Son güncelleme: 26 Nisan 2024, Cuma 18:06

     


Hatay’ın birbirinden güzel lezzetleri ve Hatay Yöresine ait sıra geceleri, Aydınlılarla buluşuyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

27 Nisan Cumartesi – 5 Mayıs Pazar günü Efeler Ayter Alanı'nda 32 Hatay firması, ürünlerini tanıtmak için stant açacak. 27 ve 28 Nisan günü sıra gecesi ve 3-4-5 Mayıs tarihlerinse yerel sanatçılar yer alacak olan etkinlikte yine 4 ve 5 Mayıs günlerinde çocuklar için sirk düzenlenecek.

“HATAY’A GİDEMEYENLER BURADA BU LEZZETLERİ TADABİLECEKLER”

Hatay Tanıtım Günleri’ni düzenleyen ve etkinlik hakkında bilgi veren Ertuğrul Cuma Temel, “Hatay’ı tanıtmak için Aydın’a geldik. Hatay esnaflarına destek olmak amaçlı, Aydın’da Hatay’ı tanıtmak ve Hatay’a destek amaçlı buradayız. Tanıtım günlerimiz 27 Nisan’da başlayıp 5 Mayıs’a kadar devam edecek. Tanıtım günlerine Hatay‘dan gelen 32 firma katılım sağlayacak. Tanıtım günlerinde özellikle biberli ekmeğimiz var. Bir çok insanımızın bilmediği tanımadığı kömbelerimiz var sürkümüz var. Kebapta Harbiye kebabımız var, kağıt kebabımız var, tepsi kebabımız var. Hepsi birbirinden lezzetlidir. Hatay’a gidemeyenler burada bu lezzetleri tadabilecekler” dedi.

SIRA GECESİ YAPILACAK, YEREL SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Tanıtım günleri kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında da bilgi veren Temel, “27-28 Nisan akşamı Sıra gecelerimiz yapılacaktır. Önümüzdeki hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yerel sanatçımız sahne alacak. Yine önümüzdeki hafta 4-5 Mayıs’ta çocuklar için Venedik Sirkimiz olacaktır. Katılımlar tamamen ücretsizdir. Bütün vatandaşlarımızı etkinlik alanı olan Ayter Alanı2na bekliyoruz" ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler